El Sant Andreu s'imposa al Sants en el primer derbi de la temporada

Data: 25/10/2020 20:00

Font: Betevé

Autor: Carles Molet

Un gol de Baquero a l'inici de la segona part ha estat decisiu en la victòria dels andruencs

Carles Molet | Diumenge, 25 d'Octubre del 2020, a les 20.00

El Sant Andreu s'ha endut el primer derbi de la temporada. Els andreuencs s'han imposat al Sants per 2 a 1. Kuku ha avançat els quadribarrats, però abans del descans Michu ha marcat pels santsencs. A l'inici de la segona part, Baquero ha fet el gol de la victòria dels de Mikel Azparren.

La primera part acaba amb empat

El partit ha començat de la millor manera possible per als andreuencs, ja que en la primera aproximació a porteria Kuku ha marcat l'1 a 0. La poca contundència defensiva dels santsencs l'ha aprofitat el davanter quadribarrat per inaugurar el marcador. El Sants ha intentat reaccionar sortint en contraatacs ràpids, però han estat els de Mikel Azparren amb un Kuku molt mòbil i incisiu i amb un xut de Baquero des de la frontal de l'àrea els qui han generat més perill. El gol de la jornada hauria pogut arribar a la mitja hora de joc, quan Kuku des del mig del camp ha enviat una pilota que ha sortit per ben poc per sobre el travesser. En els últims minuts de la primera, els santsencs s'han estirat. Primer ha avisat Sergio amb una rematada de cap que ha rebutjat molt bé Arnau Riera, però a la segona el porter andreuenc no ha pogut evitar el gol. Errada en la sortida de la pilota d'Alberto, que ha aprofitat perfectament Michu per fer l'empat a 1.

Baquero decideix el derbi

La segona part ha començat com la primera. En la primera aproximació del Sant Andreu els de Mikel Azparren han marcat. Aquest cop ha estat Enric Baquero qui ha fet el 2 a 1. Els santsencs han reclamat la segona targeta groga per a Kuku, però l'àrbitre no ha considerat la falta de targeta. Els de Tito Lossio han buscat l?empat, però els quadribarrats ben posicionats defensivament han aturat els intents dels verd-i-blancs i, de fet, al contraatac Lanzarote ha estat a punt de fer els tercer per als andreuencs. El Sants no ha abaixat els braços en cap moment i ha seguit picant pedra per fer el segon i, així, empatar, però el Sant Andreu ha aconseguit aturar el partit i no han passat gaires coses fins al final del partit.

Les reaccions dels misters: Mikel Azparren i Tito Lossio