Arriba la victoria blanca i verda

Data: 01/03/2010

Autor: Isa

MATARO 1 - U.E. de SANTS 2

Després de perdre tres partits consecutius, el primer equip del Sants s'ha retrobat amb la victòria en un partit ajustat en el resultat al camp del Mataró. El conjunt del Maresme es va avançar al marcador només iniciar-se l'enfrontament. Havien passat quatre minuts del matx quan Marc Sardà va treure la pilota des de dins de l'àrea de Ferran Pol amb tan poca contundència que aquesta queia a les botes de Pol, que a pocs metres de la porteria del Sants tenia espai suficient per col·locar una pilota que, no obstant Ferran Pol va arribar a tocar, es va endinsar en la porteria santsenca.

Ara bé, el joc del Mataró es va basar durant pràcticament tot el partit en aprofitar les pilotes en profunditat per la banda dreta, per on Marcial guanyava sovint l'esquena d'Alex i Agustín.

Per la seva banda, el joc del Sants, tot i anar per darrera en el marcador, es va imposar durant el primer acte al de l'equip local. Els homes de Pep Margui tocaven més la pilota, que trobaven una bona sortida en les bandes, aprofitant la velocitat en la conducció de Dani Tacón i David Haro. El gol de l'empat l'aconseguia, als 24 minuts, Marc Sardà, amb un auntèntic golàs. Li queia un refús de la defensa rival a la frontal, i amb el temps i l'espai just engaltava un xut amb la cama dreta que trobava l'escaire de la porteria de Jodar. La potència de l'esfèric i la seva direcció van despertar els aplaudiments dels seus companys.

Abans d'acabar la primera part, la formació santsenca tenia l'oportunitat de posar-se per davant en el marcador, quan Expósito Muñoz, àrbitre del partit, xiulava penal de Jodar sobre Pol Ubach. Forzinetti, l'encarregat del xut, va estabellar la pilota contra el pal dret de la porteria rival.

Ja en el segon temps, que en línies generals va ser molt més imprecís per part dels dos equips, va ser Ivi qui aprofitava la seva oportunitat, desmarcant-se dins de l'àrea i col·locant la pilota lluny de la posició del porter del Maresme.

Arribava l'1 a 2, patint en els darrers minuts, que van tenir una bona notícia, la tornada als camps de Dani Acosta, i una de dolenta, la possible lesió d'Àlex.

Amb aquesta victòria el Sants torna a escalar algunes posicions a la taula i se situa setè, a tres punts dels llocs que donen opció a la promoció, i tres per sobre del seu proper rival, el Rubí, al que rebrà diumenge vinent al camp de la Bàscula, i contra qui va guanyar el primer partit de la temporada per 0 gols a 2.