El Martinenc s'emporta el derbi contra el Sants

Data: 03/10/2011

Autor: Javi Caballero

FC Martinenc 3 - 1 Sants
Els del Guinardó aconsegueixen la seva tercera victòria consecutiva, al endur-se per 3-1 el derbi d'històrics contra el Sants.
Es va començar perdent però un penal i una expulsió d'un jugador visitant en la primera part van servir per donar la volta al marcador. Els molts aficionats que es van acostar al Guinardó per presenciar el derbi barceloní van poder gaudir d'un dia assolellat i d'un bon partit.

Van començar avisant els vermells en una rematada de primeres de Pedro que va marxar molt alt, però el que aconseguiria avançar-se al marcador seria el Sants, després d'un corner tret al segon pal que va ser rematat dins de la porteria per Edu Soler.

Un altra vegada ens trobàvem per sota en el marcador, situació que sembla que es repeteix cada setmana, però si podem treure alguna cosa positiva d'aquest fet és que l'equip no s'enfonsa i sempre busca l'empat. Els vermells gairebé aconsegueixen l'empat per mitjà de Pedro però el porter Carulla va evitar el perill. Al minut 30 Joel recull una passada a la banda i després d'arribar a línia de fons dóna una passada molt forta a mitja alçada i la pilota rebota a l'estómac d'un defensa del Sants i es fica dins de la seva porteria i d'aquesta manera es posaven les taules al marcador.

Tres minuts més tard arribaria la jugada clau del partit, una passada en llarg de Diego és recollida en velocitat per Pedro i quan tractava de rematar, el defensa del Sants Fran el derriva i l'àrbitre assenyala la pena màxima i la conseqüent targeta vermella al defensor. L'acció ha estat molt discutida pels visitants. Pedro era l'encarregat de xutar el penal i amb molta col.locació enganyava el porter Carulla i posava el 2-1.

El partit no ha canviat en excés i el Sants ha sabut arribar al descans sense que a penes el Martinenc el posés en dificultats, només una rematada de cap de Pedro que s'ha anat desviada.

A la segona part el Martinenc ha tractat de sentenciar el partit però el Sants donaria un dels pocs ensurts del partit en una jugada individual de Raúl, però el seu xut des de la frontal s'anava alt.

Els vermells poc a poc s'anaven fent amb la possessió i tractaven de buscar algun forat en la defensa del Sants però el conjunt de Julià García es mostrava molt seriós i rebutjava qualsevol tipus de perill. En el 65 una volea de Fusté després d'un corner era treta molt bé per Carulla.

El Martinenc s'estava mostrant molt perillós per banda dreta on Joel ha ocasionat molts problemes a la defensa visitant, en una d'aquestes Joel posava un centre ras però Pedro no ha arribat a rematar. En el 75 arribaria la sentència, Tacón es feia amb un rebuig a la frontal i de fort xut aconseguia fer el 3-1, bon gol que aixecava a la nombrosa afició vermella.

A partir d'aquí el Sants ha baixat una mica els braços i el conjunt entrenat per García Escribano ho ha aprofitat per a generar moltes ocasions. En els últims minuts Carulla ha estat el protagonista amb parades de mèrit, sobretot en un xut des de la frontal de Joel que ha rebutjat amb una bona estirada a córner.

Poc després Oliver d'esperó ho intentava però Carulla tornava ha estar molt atent i aturava el perill. Amb el temps ja complert una doble oportunitat d'Eric i Pedro no ha trobat porteria i per tant el partit finalitzava amb 3-1 i d'aquesta manera els del Guinardó aconsegueixen tres punts i se situen en la part alta de la classificació.

F.C. Martinenc: Jordi, Alegre, Alburquerque, Diego, Campos, Fusté (Erik), Casassa (Tacón), Xavi Morón (Sergi), Marcos (Oliver), Joel (Aarón), Pedro.

U.E. Sants: Carulla, Escudero (Raúl), Fran, Albert Esteban, Rangel, Xavi Pascual, Peque (Edu Alliaume), Edu Soler, Cano, Juste (Heras), Fabregat (Quim).

Gols: 0-1 Edu Soler (14), 1-1 Edu Soler pp (30), 2-1 Pedro (p) (33), 3-1 Tacón (75).