La UE Sants perd (3-1) a casa del Martinenc

Data: 03/10/2011

Autor: Víctor Palacios

És la primera derrota dels de Julià Garcia fora de casa

Víctor Palacios, Barcelona
El Sants no ha pogut guanyar el quart partit del grup dos de la primera catalana.
El Martinenc s'ha emportat el derby. Edu Soler ha avançat els de Julià Garcia Jane al minut 14'.
Tot i marcar primer ha tingut la mala sort de ficar-se un gol a la pròpia porteria. Edu Soler, l'autor del gol del Sants, ha marcat el gol pel Martinenc després de fallar i marcar el gol a la seva porteria a la mitja hora de partit. Una mica més tard, Pedro va fer el segon pels locals del Martinenc des dels 11 metres, de penal. Una altra vegada el Sants no va tenir sort i l'equip de Jose Antonio Garcia Escribano, en el minut 73 de partit, anotava el 3-1. Va ser Dani Tacón qui definitivament va sentenciar el partit.
El Sants es col·loca vuitè amb els mateixos set punts de la jornada anterior. El proper partit es jugarà al camp de l'Energia davant l'Olesa de Montserrat C.F, (09/10/2011- 12:00h) , un dels ultims clasificats i més fluixos en la taula del grup dos de la primera catalana.

Sort diversa pels equips de Tercera Catalana

La cuarta jornada ha portat una nova derrota a casa del Dinamic Batlló, davant de la UD San Pancracio per 0-1, mantenint als de l'Esportiu últims amb zero punts. Per la seva banda el Mercat Nou ha tret un punt en el camp del Unificació Bellvitge, empatant a zero amb els hospitalencs, situant-los en 12a. posició.