F.C. Martinenc 2 - U.E. Sants 0

Data: 03/12/2012 09:41

Font: el3.cat

Autor: Marc García

Quarta derrota del conjunt de Julià Garcia que no aixeca cap abans de visitar aquest dijous el camp del líder: l'Ascó.
Dilluns, 3 de desembre de 2012 - 09:41h

Ja sigui per sancions, absències o decisions arbitrals, però la U.E.Sants porta quatre setmanes sense sumar cap punt situant-se a zona compromesa de la classificació.

A diferència de les altres darreres jornades, podia haver estat quelcom injusta la derrota, però aquesta setmana en el duel d'històrics de la ciutat comtal, la inoperància que va mostrar l'equip en atac, hem de dir que no deixa cap tipus d'escepticisme.

El Martinenc va dominar durant els primers 45 minuts, arribant amb més de perill a la porteria rival. Ho va fer progressivament fins que al minut 40, una internada per banda dreta acabaria amb la centrada des de la línia de fons, on la recollí Xavi Moro, per controlar i marcar el 1-0 lluny de l'abast de Marc Chueca.

A la represa, veurem un Martinenc una mica confiat i adormit, fins tal punt que al minut 57, Fuster veuria la segona groga, i per tant deixaria el seu equip amb un home menys. Aquesta circumstància però, no farà que el equip de Sants tingués més facilitats en atac. Tot el contrari. Els locals es tancaran forts al darrera en un camp estret com és el seu, i causaran molta sensació de perill en les seves contres sobretot amb una defensa visitant un xic dubitativa en algunes ocasions que acabaria transformant-se en el segon gol del partit pels locals, després de que Crisitan Fabregat cedís erròniament la pilota cap al seu porter, habilitant-la per Valderas que superarà Chueca i marcaria a porta buida el 2-0 definitiu.

Moment doncs delicat de l'equip que té una prova més que difícil al camp del líder, però que pot suposar perquè no, una opció immillorable per recuperar la confiança de cara als partits que resten d'any.