LES DADES DEL CASTELLDEFELS-SANTS

Data: 09/08/2012

La UE Castelldefels va obtenir contra el Sants la seva segona victòria de la pretemporada, primera a casa. Els grocs han derrotat fins ara els dos equips de Primera Catalana contra els que s'han enfrontat (Martinenc i Sants).
El d'ahir és el primer encontre de preparació en què els mariners acaben amb la porteria a 0. Ni ÁLVARO -que segueix invicte després de 160 minuts de joc-, ni CARRASQUILLA, que ahir va tancar la seva porta a pany i forrellat, van haver de recollir la pilota del fons de la xarxa.
Xifres numèriques absolutament equilibrades les que presenta el Castelldefels fins ara. 4 encontres disputats, amb 2 victòries i 2 derrotes, 5 gols a favor i 5 en contra.
La UE Sants ha perdut, i sense marcar gol, en les dues visites que ha efectuat al Municipal d'Els Canyars fins ara (1-0, Primera Catalana 01-02; 2-0, ahir)
ÓSCAR MUÑOZ es converteix en el primer jugador de la UE Castelldefels 12-13 capaç de marcar gol en dos partits diferents. Va 'mullar' contra el Martinenc (1-3), repetint ahir contra la UE Sants (2-0).
Al tercer enfrontament futbolístic entre pare i fill, parlem d'ANTONIO i CHRISTIAN ESCUDERO, ha anat la vençuda. Després d'empatar els dos primers duels (1-1 en ambdós casos, amb Antonio al Castelldefels i Christian al Santfeliuenc), el progenitor pren 'avantatge' amb el triomf assolit ahir.
Ahir es va produir un nou debut a les files de la UE Castelldefels. Va vestir per primer cop la nostra samarreta el central MARIO Victorio, que va disputar els segons 45 minuts, desenvolupant una bona actuació.