El Martinenc puja a la tercera plaça amb la victòria al derbi

Data: 02/12/2012

Autor: Javier Alonso

L'informació ha estat extreta de fcmartinenc.cat

Els del Guinardó es col·loquen tercers amb els tres punts aconseguits avui en el derbi contra el Sants (2-0). Xavi Morón i Valderas han estat els golejadors en un bon partit dels d'Àngel Alcolea.

Es van quedar a casa els punts jugats en el partit entre històrics, el Martinenc va jugar un matx molt seriós i va aguantar la renda d'un gol tot i estar amb un menys durant més de mitja hora.

La primera part ha estat molt disputada i els dos conjunts no han arribat a l'àrea contrària amb massa claredat, el Sants només ha tingut un acostament perillós, amb un centre des de la banda que no ha rematat molt bé Texe.

Els locals si han tingut alguna més, destaquem la rematada de cap de Joel que s'ha anat fregant el pal i una altra de Segales que ha disparat alt en una internada per la banda.

Però a falta de cinc minuts per al descans, una passada enrere de Gatell dins l'àrea cap a Xavi ha servit perquè el migcampista vermell fes el primer gol amb molta sang freda. El 1-0 tancava una primera part força igualada.

A la segona meitat el Sants ha començat millor que el Martinec i ha posat en dificultats a la defensa local, Jesús havia d'intervenir en un xut enverinat i d'aquesta manera feia la seva primera i única intervenció del partit.

El conjunt d'Ángel Alcolea no dominava però ha pogut augmentar l'avantatge en el marcador amb un xut de Xavi que ha anat una mica desviat. Al minut 57 el partit ha canviat amb l'expulsió per doble groga de Fusté, bastant rigorosa.

Però el Sants no ho ha aprofitat i seguia sense inquietar la porteria de Jesús. El Martinenc en canvi ha pogut fer el segon en un parell de vaselines llunyanes de Gatell primer i Pitu després.

Els minuts passaven i el Guinardó no ha estat tranquil fins que a falta de 10 minuts Valderas robava una pilota dins l'àrea i amb regat inclòs al porter posava el 2-0, segon partit consecutiu en què Valderas marca i sentencia un partit amb el resultat ajustat.

Amb la victòria d'avui el Martinenc es col·loca tercer i afronta el pont de la setmana que ve amb molta tranquil·litat i la feina ben feta.

F.C. Martinenc: Jesús, Rueda, Diego, Sergio, Campos, Pitu (Hinojosa), Fuste, Xavi Morón (Sergi), Gatell, Joel (Héctor) y Segalés (Valderas).

U.E. Sants: Chueca, Escudero (Jordi), Rangel, Pier (Gala), Vergés, Fran (David López), Fabregat, Gerard, Texe, Geri (Juste) y Pipo.