U.E. de Sants 2 - C.F.Amposta 1 -Jorn. 5 Temp. 2012/2013

Data: 09/10/2012

Autor: Marc García

L'equip de Julià Garcia aconsegueix amb molta fe, sumar uns importants 3 punts contra el qui era el 5è classificat de la taula i així situar-se 7è a la mateixa en aquestes 5 primeres jornades.
Una primera part de partit bastant grisa, pràcticament sense arribades clares en ambdues porteries. Només el Sants seria el que aïlladament arribaria un xic més o faria treballar quelcom més al porter rival.
Per tant, aquesta part arribaria a taules sense gols al descans, amb un Sants un pel reiteratiu en el seu joc, de manera directe buscant prolongar o pentinar pilotes a la zona d'atac, on d'aquesta manera, l'equip visitant es trobava força còmode acostumat certament a defensar-se en aquest tipus d'accions.
Però serà a partir de la represa a on l'equip santsenc oferirà una millor cara després d'aguantar amb èxit l'escomesa visitant per tal d'aconseguir complicar les coses als locals només iniciar-se la segona meitat.
En una de les faltes aconseguides en aquesta millora en el seu joc combinatiu, farà que Fran amb un cop de cap d'esquenes a la porteria assolint el primer gol del partit després d'una centrada de Dani Texeira.
Les coses es posaries de cara a prop del quart d'hora d'aquesta represa però 8 minuts més tard, en una jugada aïllada, i amb un xut fort i ras col·locat a la base del pal des de la frontal, l'Amposta obtindria l'empat. Tot semblava un gerro d'aigua freda per les aspiracions de l'equip local, que sense deixar-se encara influenciar per la pressió d'aquest gol encaixat, replicaria de nou a pilota aturada amb un gol al minut següent. Aquest cop seria de xut directe i en aquest cas Pipo Sola amb un gran xut al pal llarg qui aconseguiria estrenar-se així com a golejador de l'equip i el 2-1 que seria definitiu.
Fins al final del partit, l'equip local es defensarà molt bé i inclús disposarà d'alguna arribada clara mitjançant contres incisives ben aconseguides o xuts des de la llarga distància, però sense fortuna.
La U.E.Sants assoleix així la seva segona victòria a casa, omplint-se de moral per intentar continuar la senda del triomf davant el penúltim classificat com és el Valls