C.F. Reddis 2 - U.E. de Sants 2 -Jorn. 4 Temp. 2012/2013

Data: 01/10/2021

La U.E. Sants esgarrapa un valuós punt de la seva visita a la capital del Baix Camp, jugant pràcticament tota la segona meitat amb un home menys a sota d'una consistent i permanent pluja.

L'inici del partit no podia ser més prometedor pel conjunt de Julià Garcia, quan Pipo Sola aconseguí un penal a favor després de recuperar una pilota pressionant a la defensa rival tot just al primer minut de partit. Malauradament, l'ocasió no es va aprofitar, ja que Beja, errà en el llançament.

A partir d'aquí, el partit es tornaria força convuls. Com si l'acció anterior esperonés a l'equip local d'alguna manera. Cosa que amb una mica de fortuna i en un desajust defensiu per part visitant, es traduiria en el 1-0 reusenc aconseguit per Saddik després d'una assistència horitzontal a la línia de gol de Luis Alberto que agafà a la defensa a contra peu i mal col·locada.

Davant aquest cop, l'equip intentarà refer-se i començaran les arribades a la porteria rival, com en el cas del xut de Martin a prop de la mitja hora que refusarà a córner el porter rival Miki (juntament amb Saddik el millor del seu equip aturant també la matinera pena màxima). Altres arribades acabaran al servei des de la cantonada però sense la sort de poder materialitzar-ne cap.

Als vuit minuts de la represa una jugada confosa, i deguda per una pilota molla farà que el capità Carlos Rangel toqués la pilota amb el braç a dins de l'àrea gran després d'un refús del porter, cosa que l'àrbitre assenyalà penal a favor del conjunt local i amonestació pel central. A més, abans del llançament expulsarà el mateix Rangel per protestar la decisió amb doble gorga i per tant, el Sants es quedava amb 10. L'encarregat de llançar el penal serà l'autor del primer gol reusenc, però veurà com Marc Chueca li refusà la pilota amb els peus evitant el segon gol del partit i del Reddis.
No obstant, i poc després, una acció desafortunada defensivament, deixarà lliure de marca i amb espai a Saddik que finalitzarà perfecte de xut creuat davant la sortida de Chueca i refent-se així del penal fallat anteriorment.

Semblava que les aspiracions de l'equip s'havien acabat, però tot el contrari. Després d'un xut al pal per part local en el llançament d'una falta, l'equip negre-i-verd reaccionà amb casta, d' animant-se paulatinament amb certes arribades amb un home menys i amb un Reddis tancat al darrera; un gol de Beja a la sortida del córner al minut 81, seria determinant. Perquè cinc minuts més tard i després d'errar una altre clara oportunitat de gol, Beja novament, faria l'empat després d'una definició amb qualitat.

Proper partit, la U.E.Sants rep la visita del C.F.Amposta (5è classificat).