Data: 20/10/2016

Autor: Tania Soler

Els blanc-i-verds s'emporten una maneta

Derrota santsenca en un mal partit

El derbi barceloní es presagiava com un gran partit, amb bon joc i molt igualat, però res més lluny de la realitat.
El partit va començar molt fort, amb un gol d'Estrada que avançava als del Guinardó, però tres minuts després Geri igualava el marcador. A partir d'aquí el joc es va anar relaxant i es va centrar en el mig camp, sense massa ocasions ni arribades amb perill per cap de les parts.

El segon temps va començar també molt fort pels dos cantons, amb una ocasió de Navarro per als locals i una altra dels visitants que van acabar en res.
Però, en el 62 ', el Martinenc es tornava a posar per davant en el marcador quan Quiles rematava una falta, treta per Hugo, que va descol·locar la defensa blanc-i-verda. Aquest gol va desarmar als locals i el seu joc es va convertir en un conjunt de despropòsits, que es va veure reflectit amb el tercer gol del Martinenc, un error de Yamandú i Fran va fer que Quiles, de nou, anotés el 1-3 per als visitants .
El Sants seguia intentant reduir distàncies però sense perill, per la seva banda els de Miguel López, al 72, pujaven el quart al marcador, després d'una gran jugada per banda que culminava Antolínez amb una rematada des de la petita.
Els del Guinardó van arrodonir el resultat en els últims minuts, amb un xut creuat de Lozano que es convertia en el 1-5 definitiu i en els tres punts.

D'aquesta manera el Sants és 6è, amb 11 punts, 7 gols a favor i 8 en contra.