Font: (enllaç trencat)

Autor: Tania Soler

Empat que sap a poc

El Sants aconsegueix empatar un partit en què va ser superior.

El partit va ser molt disputat des de l'inici, però van ser els visitants els que van obrir el marcador, quan Peti va transformar una falta a la frontal de l'àrea que es va colar per l'escaire.
A partir d'aquest moment els blanc-i-verds es van fer pràcticament amos del terreny de joc, amb contínues ocasions que no acabaven de culminar. Al 27 Tuscà rebutjava un xut de Navarro, a centre de Borrull, i Mulero desaprofitava el rebot. Un minut després, Peke, ho intentava des de la petita, però va enviar la pilota al travesser.
Al 36 el col·legiat assenyalava un penal de X. Aparicio sobre Peke, qui es va encarregar de llançar-lo, però de nou va enviar l'esfèric al travesser, botant a la línia de gol, però sense entrar a la porteria.

Sense més ocasions es va arribar al descans amb el 0-1 favorable al Lloret.

El segon temps va començar amb un gol, ja que Roger va anotar el 0-2 amb un fort xut des del centre del camp que va deixar als santsencs descol·locats. Però aquest gol no els va desanimar i en el 50 Peke aconseguia reduir les distàncies, amb una rematada de cap des de l'interior de l'àrea petita, després d'un seguit de rematades fallides.
Els locals tornaven a ser superiors en joc, possessió i ocasions. Al minut 64 era Fabregat qui buscava l'empat amb un llançament des de mig camp que sortia directament fora.
Al 81 un centre de Crivillés que Geri deixava passar i Peke recollia, amb un fort xut que Tuscà tornava a rebutjar. Però un minut després Navarro no va perdonar, anotant el més que buscat empat, amb una rematada des de banda esquerra al primer pal.
Els locals van seguir pressionant buscant la remuntada final, però sense temps per a més el matx va finalitzar amb repartiment de punts.

D'aquesta manera el Sants és 5è, amb 38 punts, 29 gols a favor i 23 en contra.