Data: 21/09/2016

Autor: Tania Soler

Empat santsenc en un partit igualat

El Sants es queda amb un punt en un encontre amb dues parts molt diferents

En el primer temps l'Hermes va començar dominant el joc, amb més arribades a la porteria rival però sense encert de cara a gol. Per la seva banda, els locals, van trigar a entrar en el partit, però no van desaprofitar la primera ocasió, Faura ho va intentar des de la mitja lluna, però Yan va rebutjar la pilota, que va acabar als peus de Navarro, qui va inaugurar el marcador.

Amb l'1-0 els blanc-i-verds van dominar el joc, però en l'últim minut, Picolo, va haver de treure de cap una pilota sota pals, aconseguint que s'arribés al descans amb un resultat favorable per als de Tito Lossio.

La segona meitat va començar malament per al Sants, que veia com Babi transformava un penal que igualava el marcador. Als pocs minuts Navarro va tenir el segon per als santsencs, però va ser derrocat per un visitant i el col·legiat no va assenyalar res, qui va començar a mostrar targetes, sense cap criteri, als locals.

Els blanc-i-verds van seguir intentant-ho, sent molt superiors en els últims minuts de partit, però la falta d'encert va fer que l'encontre arribés a la seva fi amb empat a un i repartiment de punts.

D'aquesta manera el Sants és 7è amb 5 punts, 3 gols a favor i 2 en contra.