Primer equip - La Jonquera 0 - 3

Data: 18/11/2015

Autor: Tania Soler

Els blanc-i-verds segueixen sense guanyar

Partit precedit per un minut de silenci en record de les víctimes de l'atemptat de París.
La trobada va començar amb un ritme molt ràpid i amb pressió per ambdues parts. La primera ocasió va ser per la Jonquera, quan Henry va voler aprofitar un error de la defensa local, però la pilota va acabar fora. Al minut 6 era Gala qui tenia una ocasió per als locals, però el xut va anar per sobre de la porteria. Després de diversos intents per les dues parts, al 33, Pol Compte pujava el 0-1 al marcador, després de tres rebots i que Picolo intentés treure la pilota de la línia de gol.
El Sants buscava l'empat però sense ocasions clares, per la seva banda la Jonquera també buscava el gol i ho va aconseguir Fran Pérez al 44, amb un golàs al segon pal des de la frontal de la gran.

En el segon temps Tito Lossio va fer tres canvis per intentar capgirar el resultat, però els blanc-i-no estabán inspirats i no aconseguien portar a bon port cap jugada. Per contra, Carlos va fer una gran aturada que va impedir que Henry aconseguís el tercer per als visitants. Quan semblava que els santsencs s'acostaven més al gol va arribar el cop final, en aquest cas Henry no va perdonar i des de l'interior de la petita aconseguia el 0-3 definitiu.

D'aquesta manera el Sants és 12è, amb 13 punts, 14 gols a favor i 13 en contra.