La crònica del Sergi Ruiz

Data: 16/11/2015

Autor: Sergi Ruiz

El Sants es veu superat per l'efectivitat de La Jonquera

El Sants per el seu segon partit a l'Energia contra una Jonquera que va transformar en gol les poques arribades clares que va tenir.

Els primers compassos de partit, el Sants i La Jonquera es van mesurar les forces amb un intercanvi d'atacs, que cap dels dos va aconseguir finalitzar de manera òptima.

A la mitja hora de joc, els visitants van obrir la llauna. Un xut des de la frontal dels jonquerencs acabava amb una pilota morta a l'interior de l'àrea que caçava Pol Compte i l'enviava al fons de la xarxa.

Els santsencs van seguir abocats a l'atac per empatar ràpid el partit, però ni Sergio Navarro ni Crivillés ni Peke van poder culminar amb èxit les poques ocasions que van tenir.

Als últims minuts de la primera part, un contraatac ràpid dels d'Àxel Vizuete va acabar amb una passada al vèrtex de l'àrea de Henry a Fran Pérez, que va engaltar de primeres la pilota per fer el segon gol del conjunt altempordanès.

L'inici de la segona part va seguir la tendència dels últims minuts de la primera part: cap dominador clar i poques arribades a les àrees, amb un xut de Gala des de la frontal que va fregar el pal com a ocasió més clara.

L'estocada final va arribar al minut 77. Henry, al primer pal, va rematar de cap un córner per fer el 0 a 3 final.

Amb aquesta derrota, el Sants acumula sis partits sense conèixer la victòria que l'han fet baixar fins la dotzena posició amb 13 punts i situar-se a dos punts de la primera plaça de descens directe.