Data: 13/01/2016

Font: (enllaç trencat)

Autor: Tania Soler

El Sants es queda amb els tres punts

Encontre avorrit i amb poques ocasions en què els blanc-i-verds van tenir més sort.

Els locals van començar dominant el joc i en el minut 6 Navarro va tenir la primera ocasió quan va enviar fora una rematada de xilena, però a poc a poc es van anar relaxant i el partit cada vegada era més avorrit. La millor ocasió del Farners va ser un xut de Ricki des de fora de l'àrea que va fer lluir el porter Carlos. Uns minuts després el col·legiat va anul·lar, per un fora de joc més que dubtós, una rematada de Navarro. D'aquesta manera s'arribava al descans amb l'inicial empat a zero.

El segon temps va començar amb molta intensitat i amb arribades per ambdues parts que no s'acabaven de culminar. Els primers a crear perill van ser els visitants, amb una rematada que va sortir fregant el travesser. Al 65 Fran, de cap, aconseguia pujar el 1-0 al marcador. Els dos equips seguien pressionant, el Farners buscava l'empat i el Sants rematar el partit, però cap va saber definir i va valer el gol de Fran, quedant-se els 3 punts en l'Energia.

D'aquesta manera el Sants és 10è, amb 22 punts, 19 gols a favor i 18 en contra.