Data: 01/03/2016

Font: (enllaç trencat)

Autor: Sergi Ruiz

El Sants trenca la ratxa de victòries al camp del Martinenc (2-0)

Un gol de Sergi Arranz als dos minuts de joc i un de Xavi Pérez a la segona part van decantar el resultat pels del Guinardó, en un partit en què el Sants va estar espès en atac.
Sense temps perquè l'afició del Martinenc i del Sants acabés d'asseure's a la graderia del Municipal del Guinardó per gaudir del derbi barceloní, els diables vermells van avançar-se al marcador. Corria el minut dos de partit quan Sergi Arranz rematava de cap des de la frontal de la petita una centrada d'Edgar que situava l'1 a 0 a l'electrònic.

Amb aquest gol tant matiner, els blanc-i-verds van intentar trobar la manera per empatar ràpid el partit, però l'ordre tàctic i l'acumulació de jugadors en defensa i al mig del camp dels del Guinardó va impedir que el Sants tingués opcions clares d'atac.

Sergi Arranz i Tamba van disposar de dues oportunitats per perforar de nou la porteria de Carlos, però el porter del Sants va treure dues mans salvadores que van evitar els gols. Alberto va intentar batre Carulla amb un xut de falta ras des de la frontal que també va salvar el porter del Martinenc instants abans d'arribar a la mitja part.

Als deu minuts de la represa, els d'Agustin Vacas van deixar el partit vist per sentència amb una jugada d'estratègia en una falta al vèrtex esquerra de l'àrea del Sants. Aleix Vall va sorprendre tothom amb una passada en diagonal a la frontal de la petita des d'on Xavi Pérez enviava la pilota al fons de la xarxa.

Tito Lossio va intentar revolucionar el joc del Sants introduint homes de perfil ofensiu com Peke, Pau Navas i Oscar, que van evocar els santsencs a l'atac i generant diverses ocasions clares de gol, com una rematada de cap de Peke que sortia fregant el travesser. El gol, però, no va arribar.

A les acaballes del partit, Sergi Arranz va guanyar-li una pilota a Alberto i va encarar porteria sol. Però quan la grada del Guinardó ja començava a celebrar el 3 a 0, Carlos va tornar a treure una mà salvadora per evitar el gol.