Primer Equip - Martinenc 4 - 0

Data: 07/10/2015

Autor: Tania Soler

El Sants s'emporta el derbi amb un pòquer i només nou jugadors

El Sants va jugar un gran partit en el qual va ser molt superior. En els primers minuts el partit semblava que estava igualat encara que cap creava ocasions, però a poc a poc els locals es van anar fent amb el terreny de joc i no van desaprofitar la primera ocasió per avançar-se al marcador. Al 22 Peke rematava a primeres des de la frontal de l'àrea un centre de Navarro i aconseguia el 1-0.

Els blanc-i-verds seguien dominant el joc i no va ser fins al minut 34 quan el Martinenc va tenir l'única ocasió de la primera meitat, quan Tamba va enviar la pilota al travesser i el cop de cap d'Àlex en el rebot acabava a les mans de Carlos.

El Sants ho va seguir intentant però sense aconseguir ampliar el resultat, així que es va arribar al descans amb l'1-0 al marcador.

La segona part no va començar bé per als de Tito Lossio, ja que en pocs minuts va veure com la col·legiada expulsava amb vermella directa a Gala, per protestar una agressió, i a Arbulu per una falta. Quedaven 35 minuts de partit i els locals comptaven amb només nou jugadors al terreny de joc. La inferioritat numèrica hauria d'haver provocat una baixada en el conjunt blanc-i-verd, però lluny d'això, es van créixer i van anar a per totes. Al 62 Navarro aconseguia el segon gol després d'una jugada personal i donava tranquil·litat a l'equip.

El Martinenc, per la seva banda, intentava ficar-se en el partit aprofitant la suposada feblesa dels santsencs, però no ho aconseguien i en el 75 arribava el 3-0, Sergio Navarro de nou amb passada de Guille.

Els visitants estaven desesperats, i volent evitar un nou gol, Casillas va fer un penal sobre Fran que va provocar la seva pròpia expulsió i que el pitxitxi Navarro aconseguís un hat trik personal i un definitiu 4-0 al marcador.

D'aquesta manera el Sants és 2n, amb 10 punts, 9 gols a favor i 3 en contra.