SENSE PREMI

Data: 19/05/2015

SENSE PREMI

Els de Tito Lossio signen un gran partit però cauen per 1-0 davant el Júpiter i ja tenen impossible fer-se amb la segona posició

Molt a prop. El Sants es quedaria a tocar de sorprendre i superar el Júpiter a domicili en un partit que els gris-granes acabarien emportant-se gràcies a un solitari gol de Mamadou Kuku al 45'. Els de Tito Lossio quallarien un gran partit, sortint a la contra durant la primera meitat i portant la iniciativa a la segona però no podrien empotar-se premi de la Verneda tot i fer un gran partit. Cinquens amb 53 punts, els de Lossio s'acomiaden ja de les opcions que encara tenien de ser segons.

Ocasions pels dos

El Júpiter es trobava davant l'oportunitat de proclamar-se ja campió de primera catalana. Els de Juanjo Garcia necessitaven guanyar i que el Granollers no ho fes davant el Tecnofutbol per ser campions però una victòria ja els permetia assegurar-se com a mínim la segona plaça. Així, els gris-granes sortirien a per totes i protagonitzarien uns primers vint minuts de setge a la porteria de Carlos Blanco. Tot i això, només gaudirien d'una ocasió clara, un xut de Kuku que marxaria fora.

Poc a poc, les forces s'equilibrarien i el Sants començaria a fer-se notar a la Verneda. Així, en un córner, Picolo remataria i estaria a punt d'inaugurar el marcador amb un cop de cap que trauria gairebé sobre la línia un defensa local. Més tard, en un servei de banda, seria Gala qui rebria i faria un xut acrobàtic que sortiria per línia de fons i la seva tindria també Peke en un altre tir dins l'àrea que marxaria fora.

El Júpiter contestaria amb una acció de Kukú que Carlos Blanco, molt atent, tallaria abans que el davanter carregués la cama i, uns minuts més tard, Fran buscaria el gol del Sants amb un xut des del balcó.

A tocar del descans, el Júpiter tornaria a rondar amb més continuïtat la porteria de Carlos i en la última, Javi Santolalla centraria perquè Kukú fes un rematada impecable i introduís la pilota al fons de la xarxa. El gol arribaria amb un punt de suspens perquè la pilota picaria al pal però acabaria entrant per alegria de la parròquia local.

Domini santsenc

A la segona meitat, obligats també pel resultat, els de Tito Lossio portarien la iniciativa del joc i serien els que dominarien la possessió de la pilota. Amb Samu sobre el camp - en substitució de Felip- el Sants tindria les seves per fer el gol. Cristian, incansable, es faria un fart de provar-ho per la seva banda i faria una centrada-xut rassa que aturaria bé Unzué.

Uns minuts més tard, l'equip es trobaria amb una d'aquelles faltes que tan bé se li donen a Carlos Molina. Al balcó, el lateral santsenc es prepararia per picar-la i l'enviaria al travesser, quedant-se a tocar del gol.

Més tard, Peke centraria des de l'esquerra i Fran -ja a l'atac- remataria a les mans d'Unzué. I, rebent una centrada des de la dreta, Samu faria un xut un punt centrat que també aturaria el porter del Júpiter.

Ho intentaria fins el final el Sants, bolcat a l'atac i, només en els últims minuts de partit, el Júpiter es faria visible també en atac i sortiria del seu propi terreny de joc. Els de Juanjo Garcia estarien a punt d'ampliar la diferència en una acció de Mechi i en dues centrades de Kuku que estarien molt a prop d'aprofitar primer el mateix Mechi i després Gueri.

La victòria del Júpiter, junt amb el triomf també del Granollers, fa que els gris-granes s'assegurin ja ser com a mínim segons però el campionat haurà d'esperar. La victòria dels vallesans fa també que el Sants s'acomiadi de les seves opcions de ser segon. A l'equip li queden dos partits per gaudir i per dir-li fins l'any que ve a una primera catalana on ha tornat amb molta força. I és que els de Tito Lossio començaven el curs amb l'objectiu de salvar-se sense patir i ho han aconseguit sobradament i, a més, s'han trobat fins i tot amb l'opció de lluitar per l'ascens.