Golejada del Sants al Lloret per 5-2

Data: 12/04/2015 17:43

Font: el3.cat

Autor: Carlota Martí

La Unió Esportiva de Sants supera 5-2 als selvatans, puja fins la sisena posició i suma ja 43 punts. Els de Tito Lossio estan pràcticament salvats i tornen
a mirar cap amunt.

Diumenge, 12 d'abril de 2015 - 17:43h

Semblava que es resistia però el Sants per fi ha superat la barrera dels 40 punts. Amb 43, els de Tito Lossio estan pràcticament salvats i tornen a mirar cap amunt. Sisens a la taula, els blanc-i-verds, a més, han tallat una ratxa de dues jornades sense guanyar, superant per 5-2 a un Lloret que a la primera volta els va guanyar 4-1.

Reacció a tocar del descans

A la primera meitat, el Lloret es faria ràpidament amb el control del partit i li donaria un ritme molt alt al joc. Els d'Edu Urdiales buscarien el gol sobretot gràcies a la velocitat d'Agi y a les desmarcades a prop de la frontal de Peti i Rubén Martínez. Molt d'hora, al 6', els selvatans es trobarien amb un 0-1 que faria pujar al marcador Peti. Malgrat el gol i el domini del Lloret, el Sants no es vindria avall i seguiria fent el seu partit. Els de Tito Lossio es preocuparien per tancar-se bé en defensa i buscarien el gol en contres ràpides.

En una d'elles, una passada des de la dreta de Cristian estaria molt a prop d'aprofitar-la Peke per fer l'empat.

Seria, però, el Lloret qui tindria les ocasions més clares en els següents minuts. Primer Peti en un xut directe de falta des de l'esquerra, més tard el mateix Peti en rematar alt dins l'àrea una passada d'Agi i, finalment, en una altra falta, Pol Gómez, amb un xutàs des del mig del camp que fregaria el travesser.

El Lloret donava una molt bona imatge sobre la gespa. Es presentava com un d'aquells equips amb cara i ulls i amb voluntat de jugar la pilota per crear. El Sants, tot i anar un pèl a remolc, a partir del 20' també oferiria bones sensacions i, al final de la primera meitat, s'aprofitaria de la seva efectivitat per capgirar el marcador davant un Lloret massa 'perdonavides'.

Al 38', Peke li faria arribar una pilota a Navarro que, després de picar-la amb el cap, i tot i la pressió del central del Lloret, gairebé des de terra l'introduiria dins la porteria dels visitants per fer l'1-1. I només 2 minuts més tard, en una jugada semblant, Navarro tornaria a guanyar-lis l'esquena als defenses del Lloret i, fintaria Rubén i faria el 2-1 (41'). El davanter suma ja 16 gols aquesta temporada i, amb aquests 2, tornava a mostrar-se decisiu per deixar el Sants amb avantatge al descans.

El 3-2 trenca el partit

En els primers minuts de la segona meitat, el Lloret donaria indicis de desgast després d'imposar un ritme molt intens a la primera. Els d'Edu Urdiales sortirien amb una marxa menys i el partit agafaria un aire molt més pausat. Els visitants, però, forçarien una falta en zona de ¾ i ara, confirmarien amb gol la seva força a pilota aturada. Pol Gómez faria el 2-2 amb un xutàs que Carlos Blanco no podria ni olorar (54').

Per sort, però, la reacció del Sants seria rapidíssima i només vuit minuts més tard Peke tornaria a posar per davant els blanc-i-verds. Navarro centraria des de la dreta i Peke l'enviaria al fons de la xarxa (64'). El gol, però, seria molt protestat pels jugadors del Lloret i el col·legiat expulsaria amb doble groga al capità, Ricki Serralunga. Amb un menys i el Sants per davant el partit es començaria a trencar i entraria en zona de ningú.

I és que els visitants donarien símptomes de començar a baixar els braços i el Sants es dedicaria a gestionar el seu avantatge esperant alguna per matar el partit.

Al 84', una nova pilota llarga cauria als peus d'un Navarro que tornaria a fintar a Rubén i, al porter, no li quedaria més remei que fer-lo caure per evitar el gol. Penal i expulsió. Fran transformaria el gol des dels onze metres i al marcador lluiria ja un 4-2 (84'). El Lloret, amb nou, desitjaria que arribés ja el final i el Sants s'animaria amb l'objectiu de guanyar el gol average. Així, en un córner Molina agafaria un refús per provar un xut llunyà que marxaria fora per poc i, uns minuts després, en una jugada gairebé idèntica, Molina trobaria premi. I és que el lateral, tornaria a caçar un refús a la sortida d'un córner, i des del vèrtex dret faria un xut amb rosca molt ben dirigit que faria embogir l'Energia. Golàs!

5-2 i tres punts pel Sants. I tot després d'una primera part força bona del Lloret però d'on el Sants aconseguiria marxar amb avantatge gràcies a una gran efectivitat i una segona, trencada pel desgast dels visitants, el ràpid gol de Peke i les expulsions. L'equip s'emporta també el debut d'un nou jugador a Primera Catalana. El central del Juvenil B, el David Cura, que ja havia jugat un amistós amb el primer equip i ja havia estat convocat davant La Jonquera i Manresa, va poder viure els seus primers minuts a Primera Catalana, un debut més i d'un jugador amb molt futur.

La propera setmana l'equip visitarà el Granollers diumenge a les 12 del matí. Un partit que s'espera difícil davant un equip que està lluitant amb Manresa i Júpiter per pujar a Tercera Divisió.