Data: 12/04/2015 19:42

Font: Betevé

Autor: Albert Setó

Albert Setó | diumenge, 12 d'abril del 2015, a les 19.42

Festival de gols del Sants i el Lloret al camp de l'Energia amb victòria dels de Tito Lossio per 5 a 2. Els aficionats han gaudit d'un bon partit dels homes entrenats per Tito Lossio, que amb aquests tres punts es col·loquen sisens de la Primera Catalana, lluny de les posicions d'ascens i de descens.
Els visitants s'han avançat primer amb un gol d'Alex Ros però els sansencs han remuntat abans del descans amb dos gols de Sergio Navarro. En la segona part Marc Franco ha fet el 3 a 1 però el Lloret ha retallat distàncies amb el 3 a 2 obra de Pol Gómez. No ha estat fins a les acaballes del partit que el Sants ha sentenciat amb el 5 a 2 definitiu amb els gols de Francesc Aviles de penal i Carlos Molina.