El primer equip tanca la pretemporada

Data: 02/09/2014

Aquest diumenge 7 de setembre el primer equip de la nostra entitat torna a la competició amb la seva estrena al Grup 1 de Primera Catalana. Els jugadors van tornar a la feina el 31 de juliol i hauran fet més d'un mes de pretemporada per preparar el debut. Fins a 10 partits jugats al llarg d'aquestes setmanes amb un balanç de quatre victòries, tres empats i tres derrotes. El resum és força positiu si tenim en compte que dos d'aquests compromisos en què no es va aconseguir la victòria van ser davant Europa (3a divisió) i Sant Andreu (2a B).

El camí ja va començar amb bon peu amb el 4-0 contra el Mollet Juvenil, encontre en què els gols van arribar gràcies a Samu, Alberto i Sergio Navarro (per partida doble). Pocs dies després va arribar un Torneig dels Històrics en què compartint grup amb dos grans equips els de Tito Lossio van deixar molt bones sensacions i van perdre els partits per la mínima.

I és que ha estat una pretemporada amb rivals força exigents, com el Sant Feliuenc o el Sabadell, tots dos de Tercera i que davant el Sants només van poder empatar.

Una de les cites més esperades era el partit de Festa Major disputat el 30 d'Agost. Visitava l'Energia el Viladecans, conjunt de primera catalana però que es va quedar a les portes el curs passat d'ascendir. En una gran primera part, l'equip es va mostrar molt segur en defensa i no va concedir cap ocasió als visitants. A més, van trobar els espais en atac amb molta facilitat i al minut 10 es va obrir la llauna amb un gol d'Adrià Espinosa. Quinze minuts més tard, el killer de la Zona Franca, Sergio Navarro en va fer dos més en dues jugades similars. Després de rebre una passada des de la zona del darrere va demostrar que és el més murri i el més llest de la classe a l'hora d'emportar-se una pilota dividida i que li segueix sent molt fàcil conduir la pilota i plantar-se sol davant el porter rival.
A la segona meitat, el partit va donar un gir de 180 graus. El Viladecans va fer un reset, es va fer amb la possessió de la pilota i va tenir força oportunitats per estrenar-se en el marcador. En l'últim quart d'hora de partit, el porter del Juvenil A, Joaquín López, va substituir Carlos Blanco i va tenir força feina aturant els intents dels de David Campillo. Al final, però, els de Viladecans no van aconseguir fer gol i, tot i veure com expulsaven a David Gala, el Sants va emportar-se el partit de Festa Major per 3-0.

Al dia següent, l'equip va tornar a la feina i va anar cap a Argentona per disputar el Torneig Vila d'Argentona que va guanyar per 1-2. Un últim partit i una última victòria per tancar de la millor manera possible la pretemporada. Aquesta setmana el grup seguirà entrenant a l'Energia i el proper proper diumenge a les dotze del matí començarà la competició davant el Montcada a l'Energia. El proper cap de setmana tocarà anar cap a l'Escala en el primer desplaçament.

El dia 7 s'iniciarà una nova temporada molt il·lusionant, amb un equip jove amb molts jugadors de la casa i un bloc molt semblant al que va aconseguir l'ascens el juny passat. No us quedeu a casa i acosteu-vos al camp a donar suport a l'equip!