El Sants s'apropa a la zona d'ascens (5-1)

Font: (enllaç trencat)

Autor: Adrià García

L'informació ha estat extreta de golcat.com

27-04-2014 16:43 per Adrià Garcia

Gran triomf de la Unió Esportiva Sants davant el Turó de la Peira per 5-1. Els locals, coneixedors de l'empat del Premià el dia anterior, han aprofitat l'ocasió per retallar distàncies i apropar-se a la zona d'ascens.

Guillem (11') i un doblet de Hanson (37', 43') han deixat el partit sentenciat abans del descans. Els visitants no s'han sentit còmodes durant els 90 minuts i això s'ha reflectit amb només un xut a porta en el primer temps.

A la represa, el Sants ha ampliat l'avantatge en el marcador amb els gols de Navarro (76') i Aviles (80'). En l'últim minut, l'àrbitre ha assenaylat un penal a favor del Turó de la Peira que Hanson no ha desaprofitat (90').