Autor: Tania Soler

20 setembre, 2017 Cròniques, Primer Equip

Sants: Yamandú (7), Fabregat (7) (C. Álvaro 80'), Cura (6), Alberto (6), Picolo (7), Gaudioso (9), Crivillés (8), Guille (7), Borrull (8), Cervantes (7) (Gala 70') i Sumarroca (7) (Chicho 70').

Unif. Bellvitge: Carlos (7), Aleix (6) (Sergio 80'), Sergi (6), Lucas (7) (Álex García 46') (6), Félez (7), Juli (7), Robert (6), Álex Fernández (7) (Carrique 46') (6), Llobet (7), Álvaro (8) (Ton 66') (6) i Ezequiel (7) (Redi 80').

Àrbitre: Acevedo Dudley. TG: Picolo, Cura, Guille i Yamandú/Lucas, Félez, Llobet i Redi.

Gols: 1-0, Gaudioso (17'). 1-1, Álvaro (p) (45'). 2-1, Cervantes (58'). 2-2, Robert (75'). 3-2, Borrull (79').

Espectadors: 200 persones

Victòria important per als blanc-i-verds

El Sants aconsegueix els tres punts en un partit molt disputat.

El partit va començar disputat amb anades i vingudes per les dues parts però sense ocasions clares, fins al minut 17, quan Gaudioso anotava el 1-0 per als locals amb una rematada des de la petita.
Amb el marcador a favor els blanc-i-verds s'anaven fent amos del terreny de joc i van començar un continu atac que la Unif. Bellvitge solucionava com podia.
Per la seva banda els visitants van tenir una de les ocasions més clares en el 29, quan Álvaro llançava una falta directa que Yamandú va blocar sense gaire dificultat.
El joc va seguir sense gaire història fins al 45, quan un jugador de la Unificació queia a l'interior de l'àrea i la col·legiada assenyalava penal. Álvaro va ser l'encarregat de llançar-lo i qui aconseguia l'empat a un amb el qual s'arribaria al descans.

El segon temps no va tenir res a veure amb el primer, en aquest cas els de Bellvitge van sortir molt més forts i dominant el joc, però els de santsencs van tenir més sort de cara a porteria i Cervantes els tornava a col·locar per davant en el marcador.
El joc seguia disputat, tot i que els visitants eren els que més pressionaven, i al 75? Robert enviava la pilota al segon pal, tornant a igualar el marcador.
Amb el 2-2 els de Tito Lossio tornaven a ficar-se de ple en el partit i, al 79?, Borrull enviava l'esfèric al fons de la porteria, aconseguint el 3-2 que acabaria sent definitiu.
La Unif. Bellvitge va seguir lluitant fins a l'últim minut, però la bona actuació de la defensa i el porter locals van impedir que es tornés a moure el marcador.

D'aquesta manera el Sants és 12è, amb 3 punts, 3 gols a favor i 9 en contra.