El Sants negociarà deixar de pagar els jugadors

Data: 26/03/2020 14:59

Font: Betevé

Autor: Carles Molet 

Text:
El Sants negociarà deixar de pagar els jugadors

El club diu que davant la falta d'ingressos es veuen obligats a prendre aquesta mesura

Carles Molet | dijous, 26 de març del 2020, a les 14.59

El Sants ha anunciat que negociarà deixar de pagar els jugadors del primer equip i del futbol base. La falta d'ingressos a causa de la crisi del coronavirus ha fet que la directiva santsenca hagi de prendre aquesta mesura econòmica i laboral.

El Sants buscarà un acord

La presidenta del club verd-i-blanc, Monserrat Dot, ha explicat a betevé que davant la impossibilitat que "hi hagi futbol el mes que ve i probablement tampoc el mes de maig", i que no poden cobrar als pares "uns serveis que no poden oferir". Això provoca, segons Dot, que "no hi ha entrada de diners" i, per tant, "ens veiem amb la necessitat d'aturar els pagaments en general, tant del primer equip com del futbol base". La intenció del club és "intentar arribar a un acord i perjudicar el menys possible", però la presidenta argumenta que "si no hi han entrades, tampoc no poden haver-hi sortides".

El primer equip barceloní de Tercera Divisió que va comunicar una mesura semblant a aquesta va ser l'Europa. El club gracienc va anunciar un ERTO que afecta tots els treballadors del club escapulat.