Data: 31/10/2016

Autor: Sergi Ruiz

31 octubre, 2016 Comunicació, Cròniques, força sants, Primer Equip

El Sants s'emporta la victòria en un partit boig contra el Mollet (2-1)

Un total de tres gols, dues expulsions, un penal i un lesionat és el que va donar de sí el matx del Sants contra el Mollet, en què Fabregat i Gala, abans de lesionar-se, van repetir com a golejadors.

Després de vuit jornades el Mollet arribava a l'Energia invicte i com un dels equips més golejadors de la categoria. Una gana de gol que els de David Ortiz van demostrar des dels primers minuts de joc intentant fer-se amb el domini de la pilota per atacar i amb diverses centrades enverinades d' Oscar i Jandro.

El Sants, poc a poc, va anar entrant amb el partit. Primer amb transicions directes buscant l'esquena de la defensa -molt avançada- perquè Sergio Navarro tingués camp per córrer; després amb més paciència per part dels santsencs. Una feina que va tenir recompensa als 18 minuts de joc quan Fabregat caçava un rebot al lateral de l'àrea i l'engaltava al primer sorprenen a Pol. Un gol que a més, va generar que Pol veiés la primera targeta groga del partit per protestar a l'àrbitre una possible planxa del mateix Fabregat sobre Nil en un refús previ al gol.

Tot i l'1 a 0, el partit seguiria igualat amb els dos equips buscant trobar el diferencial en atac. Al minut 24, però, arribaria un nou cop pel Mollet: Navarro superava per velocitat a la defensa i Pol sortia fins el límit de l'àrea per intentar refusar la pilota; en comptes de tocar esfèric tocava a Navarro, fet que li costava la segona targeta groga del partit i, per tant, la vermella. Una falta que s'encarregaria de llançar Geri ajustada a l'arrel del pal esquerra, però Roger -porter suplent del Mollet- es va llançar bé per tapar el forat. L'esfèric, però, va quedar mort a l'interior de la petita i Gala, actuant de davanter centre, empenyia l'esfèric al fons de la xarxa per fer el 2 a 0 al minut 27 de partit.

Quan semblava que el Sants ho tenia tot de cara -dos gols d'avantatge i un home més- arribaria la mala notícia del partit: en intentar un esprint notava una estrebada al quàdriceps de la cama esquerra que el feia abandonar el camp.

A la segona part els de Tito Lossio tindrien diverses opcions per rematar el partit. Peke, Navarro, Geri, Borrull i Crivillés ho van intentar de totes les maneres, però quan no es topaven amb Roger, el pal repel·lia la rematada o la pilota sortia fregant el travesser.

A la banqueta contraria, David Ortiz posava tota la pólvora de la que disposava per intentar retallar distàncies. Un dels jugadors més actius va ser Miguelito que va prova sort amb un xut que sortia fregant el pal primer i després amb una rematada que tot i estar invalidada per fora de joc feia lluir Yamandú amb una gran aturada per evitar que la pilota es colés al fons de la xarxa.

Als minuts finals, però el guió del partit encara depararia dos últims girs: Masip provocava un penal que ell mateix transformaria en el temps de descompte i Miguelito veia la vermella directa per etzibar-li una puntada des del darrera a Fran en una petita picabaralla que tenien segons abans de l'execució del penal.

SANTS: Yamandú, Fabregat (Crivillés, 62'), Cura, Alberto, Picolo (Fran, 46'), Gaudioso, Aleix (Mulero, 70'), Gala (Guille, 41'), Geri (Borrull, 70') i Sergio Navarro.

MOLLET: Pol, Arroyo (Guti, 66'), Jordi, Serrano, Nil, Jandro, Edgar (Ranchal, 66'), Juan Pérez (Castro, 77'), Oscar (Miguelito, 46'), Masip, Antonio (Roger, 25').

GOLS: 1-0 (18') Fabregat. 2-0 (27') Gala. 2-1 (91') Masip, p.

ÀRBITRE: Martínez Baena. T.G.: Va amonestar als locals Geri, Fabregat, Sergio Navarro, Mulero i Alberto i als visitants Oscar, Arroyo i Guti. T.V.: Va expulsar per doble groga a Pol (18' i 24') i amb vermella directa a Miguelito.