Derrota amb tot en contra

Data: 30/10/2016 22:39

Font: Blog U.E. Sants

L'informació ha estat extreta de cfmolletue.com

El Primer Equip ha caigut aquest matí per 2-1 al camp del Sants. L'equip de David Ortiz ha encaixat la primera derrota del curs en un partit condicionat per l'expulsió de Pol a la primera meitat i una discutible actuació arbitral durant els noranta minuts.

Tot i aquestes circumstàncies esmentades, l'equip molletà ha entrat bé al partit i ha tingut un parell d'arribades a través de les botes de Jandro i Chipi durant el primer quart d'hora. El gerro d'aigua freda ha arribat al 18?, quan Fabregat ha etzibat un potent xut que s'ha colat pel primer pal després d'un seguit de rebots dins de l'interior de l'àrea. L'accio pero, hauria d'haver estat invalida previament per una 'planxa' a la frontal, que ha provocat una targeta groga per Pol per protestar que acabaria sent decisiva. Vuit minuts després per una falta sobre Sergio Navarro, el porter molletà ha vist la segona i ha sigut expulsat, tot i que és Chipi qui rep primer una falta a l'inici de l'acció. El tècnic s'ha vist obligat a fer un canvi per fer entrar a Roger i l'equip s'ha quedat amb 10 amb 65 minuts per davant. Amb tot en contra, aquesta jugada a pilota parada ha acabat significant el segon gol dels locals. Roger ha aturat el primer llançament però Gala se li ha anticipat en la segona acció per posar més terra de per mig (26?). El doble cop ha deixat tocat als molletans, que els hi costat continuar ficats al partit després d'aquest seguit d'accions. Al 32?, Masip ha fet lluir Yamandu en la més clara que ha tingut l'equip fins al descans.

Ja al segon temps, Ortiz ha fet entrar a Miguelito per passar a jugar amb un 3-4-2, amb Arroyo jugant en una posició més avançada. L'equip ha arriscat per buscar un gol que el fiqués en el partit, però li ha costat generar ocasions durant la segona meitat. Al 50?, Miguelito ho ha provat amb un xut que ha sortit a prop del pal després d'una passada de Masip. Els barcelonins, còmodes, han buscat sentenciar el partit al contracop aprofitant els espais que deixaven els molletans, però Roger ho ha evitat amb tres grans intervencions. Amb l'entrada de Ranchal, l'equip ha seguit insistint pel centre, però no ha tingut fortuna als metres finals. Al temps afegit, Masip ha provocat un penal que ell mateix ha transformat per seguir amb el seu idili amb el gol, tot i que avui no ha servit per sumar els tres punts.

El proper partit del Primer Equip sera diumenge que ve a les 12h al Municipal dels Germans Gonzalvo rebent el líder, l'Horta. Necessitarem el vostre caliu per sumar els tres punts a casa! No ens falleu!