Suplents: Marc Quer, Ferran Genero, Enric Vallès i Muri.

TG: Enric Casanovas (min. 79), Didac Serra (min. 88), Sebas (min. 89).

0-1 Roquet (min. 50).
1-1 Pol (min. 75).

Més vídeos:
Crònica:
Avui que estaven els de la tele i han donat el partit en directe deuen d'haver-se avorrit fins a les pedres.
La primera part ha sigut gris com el dia, i on el Tona ha fet lluir a Guillem varies vegades, i tot així no hi havia sensació de perill. Això si, en tots els xuts sempre semblaven que no tenien oposició de la defensa. El Sants ha xutat un parell de vegades, en totes les accions Franco estava pel mig, i el parell de xuts han estat perillosos.
Ni un ni els altres tenien de que preocupar-se i el partit semblava un empat a zero. Però només sortir, de nou sense oposició de la defensa, Rqouet s'ha col.locat la pilota per de bonica volea posar el 0 a 1. En un partit net, Iván Garcia en dotze minuts veia dos grogues tontes i era expulsat, en canvi Guillem li ha fotut una entrada brutal a un davanter i ha marxat sense targes. Quedaven 33 minuts, perdien i jugaven amb deu. Doncs de nou Franco, just abans de ser substituït, ha filtrat una passada cap a Hicham, qui dins de l'àrea l'acabat perdent però en Pau estava allà mateix atent i ha fet l'empat definitiu. El partit ha acabat sense res mes interessant.
El punt amb els partit perduts dels que van darrere ens dona un petit respir, però continuem en descens però ara empatats amb el Badalona.