Data: 28/09/2015

Autor: Marc Miret

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Empat a tot i el Sants suma un punt a Mollet.

L'equip santsenc i el Mollet es van repartir els punts en un partit sense gols ni ocasions clares. El 0-0 és un reflex fidel del que va succeir sobre la gespa artificial del Municipal Germans Gonzalvo.

El Mollet-Sants era a priori un dels duels més interessants de la quarta jornada del grup 1 de la 1a Catalana. El Mollet n'era el líder en solitari, mentre que el Sants arribava en la quarta posició amb una derrota - en el seu únic desplaçament fins llavors- i dues victòries a casa. Aquesta igualtat que es preveia abans del partit es va confirmar un cop es va iniciar l'enfrontament. Els de Tito Lossio intentaven crear joc a través de la possessió i de les combinacions, però la manca d'encert a les últimes passades i la bona feina defensiva del Mollet feia que no s'arribés fins a les aproximacions de la porteria local. Per la seva banda, el Mollet es va mantenir a l'espera d'un error del Sants per intentar sorprendre'l al contraatac. Amb aquestes dues propostes sobre la gespa, els minuts van anar passant sense que el porter local Pol ni el santsenc Carlos tinguessin feina. Les imprecisions en les passades i els duels aeris en el centre del camp van ser la tònica de la primera part, on les defenses es van imposar clarament als atacants. El Sants ho va intentar especialment per la dreta, on Fabregat no va trobar l'espai i el carril per arribar a l'àrea contrària, Felip ho va intentar sense sort entre línies i el golejador Navarro, tot i la seva lluita, no l'hi arribaven les pilotes per poder crear ocasions. Unes ocasions que semblaven que només podien arribar a través de la pilota aturada, però tot i disposar de llançaments de córner, no en van treure profit. Al descans, el 0-0 era en tot: en ocasions, en xuts i en gols.

A la segona meitat el ritme del partit va augmentar amb un Mollet que va avançar les línies i un Sants que fidel al seu estil de joc intentava crear oportunitats de gol. L'equip local va ser qui va tenir l'ocasió que suposaria la més clara del partit. El davanter Nacho rebia una passada interior a dins de l'àrea, però el seu xut creuat va sortir molt desviat pel pal dret de la porteria de Carlos. La resposta del Sants va arribar amb una bona combinació entre Pau i Fabregat, on la centrada d'aquest últim la va rematar de cap Gala sense dificultats per al porter local Pol. En aquests 45 minuts, els dos equips arribaven amb més claredat a tres quarts de camp, especialment els locals, que es van mostrar més incisius en aquesta segona meitat. Igual que passava amb el Sants, el Mollet donava sensacions de perill a través dels córners, però la bona defensa santsenca evitava qualsevol ocasió. A les acaballes del partit, el Sants va poder disposar d'una ocasió clara, quan Pau va servir una pilota a Sergio Navarro a dins de l'àrea però la intervenció del jugador local Parra va evitar que el pitxitxi de l'equip pogués arribar a xutar.

Al final, empat a 0 entre dos equips de la part alta de la taula i el Sants suma el seu primer punt fora de casa. Diumenge que ve, a l'Energia, es viurà un derbi barceloní amb la visita del Martinenc.

MOLLET: Pol, Arroyo, Suli, Jordi, Parra, Navarro, Chipi (Gurrea 76?), Mañosa, Ranchal, Juan Pérez (Nacho 68?), Illescas ( Juancho 45?).

SANTS: Carlos, Fabregat, Alberto (Castillo 81?), Picolo, Arbulu, Aleix, Guille (Gala 73?), Fran, Felip (Peke 73?), Crivi (Pau 81?), Navarro.

Àrbitre: Ester Parramon. T.G: Als locals Chipi, Mañosa, Juan Pérez i Parra i als visitants Alberto i Guillem.