Dos punts volen de l'Energia en el temps de descompte

Data: 19/10/2015 17:00

Font: el3.cat

Autor: Sergi Ruiz

El Sants va perdre 2 a 3 contra el Girona B en el temps afegit, en un partit que va estar marcat, de nou, per dues expulsions i un penal dubtós.

Dilluns, 19 d'octubre de 2015 - 17:00h

Des del primer minut de partit, el conjunt de Tito Lossio i el de Nacho Castro van demostrar el seu caràcter ofensiu. Un partit vistós per l'afició desplaçada al Camp de l'Energia, però que no va gaudir d'ocasions clares de gol per cap d'ambdós equips.

Una de les poques arribades a l'àrea que van tenir els santsencs va arribar el gol de Pau Navas. Després de diversos rebots a l'interior de l'àrea petita, Sergio Navarro va cedir la pilota per Navas, que a porteria buida només va haver de posar la punta de la bota per obrir el marcador. L'alegria va ser efímera, ja que dos minuts després, el davanter centre del Girona B, Mario, va marcar de cap a la sortida d'un córner.

A la segona part el ritme del matx va augmentar i les anades i tornades van ser més constants. En un d'aquests contraatacs va arribar l'expulsió de Fabregat per doble groga i el penal, per una obstrucció rigorosa a l'interior de l'àrea quan el lateral dret santsenc intentava protegir la pilota davant David Serrano. Instants abans Alberto també havia estat expulsat en veure la segona groga el partit.

L'encarregat de llençar el penal va ser Gelmà, que va veure com Carlos aconseguia enviar a córner la pena màxima. La revenja del mitjapunta blanc-i-vermell va arribar dues jugades després amb un xut creuat des de l'interior de l'àrea que el porter verd-i-blanc no va poder evitar que es colés a l'interior de la porteria.

Tot i estar amb nou jugadors i anar perdent el partit, els de Tito Lossio no van abaixar els braços en cap instant i van veure recompensada la seva insistència. En una falta lateral magistralment executada per Aleix, Picolo va rematar de cap per restablir l'empat al marcador i fer el seu segon gol consecutiu en dos partits.

En el temps de descompte, concretament al 93', va arribar el tercer gol del Girona B que deixava sentenciat el partit. Un contraatac de manual executat pels de Nacho Castro culminava amb una passada a l'espai de Sanding que deixava sol a Juanpi en un mà a mà amb Carlos i en sortia guanyador.

D'aquesta manera els de Tito Lossio perdien el primer partit a casa que els deixa vuitens a la classificació amb 10 punts.