11 Abril, 2018 Cròniques, Primer Equip

SANTS - RAPITENCA 2 - 1

Sants: Yamandú, Fabregat, Picolo, Alberto, Cura, Gaudioso, Crivillés, Guille, Navarro (Marçal 92'), Borrull (Carlos 78') i Cervantes (Sumarroca 63').

Rapitenca: Josué, Cristian (Pachu 90'), Oriol, Raul, Ivan, Paulino (Buera 71'), Uri, Sabaté, Tornel (Josep 63'), Peque i Brayan.

Àrbitre: Toril Bagen. TG: Alberto, Picolo (2) (62'), Gaudioso i Guille/Isaac Fernández (entrenador).

Gols: 1-0, Cervantes (34'). 2-0, Gaudioso (73'). 2-1, Sabaté (82').

Espectadors: 120 persones

El Sants continua amb la bona ratxa

Els blanc-i-verds es queden amb els tres punts en un partit molt disputat

L'encontre va començar molt igualat, amb ocasions per les dues parts, encara que cap acabava de definir. Als pocs minuts de joc la Rapitenca veia com la pilota es passejava per davant de la porteria de Yamandú, però acabava fora.

Amb el pas del temps semblava que el Sants començava a dominar el joc, mentre que els vistants ho intentaven al contraatac i amb insistència.

Al minut 30 Ivan ho intentava de cap per a la Rapitenca, però l'esfèric sortia fregant el pal, minuts després tornava a l'atac, però la defensa blanc-i-verda aconseguia enviar a córner.

Tot i que les ocasions més clares semblaven dels visitants, van ser els locals els que van obrir el marcador, amb un fort xut de Cervantes, que enviava la pilota al fons de la porteria. Ja al 44? Fabregat buscava el segon amb un altre fort xut des de banda dreta, que sortia per sobre de la porteria. Sense temps per a més s'arribava al descans amb 1-0 al marcador.

En el segon temps tots dos equips van sortir endolladíssims, el Sants buscant el segon i la Rapitenca l'empat. Va ser un continu d'ocasions per ambdós costats.

Al 64? jugada de Navarro per banda dreta i passada a Sumarroca, però el porter Josué va evitar el 2-0. Al 68? Brayan ho intentava per als visitants, quedant-se sol davant de Yamandú, qui va rebutjar la pilota sense massa dificultats.

No va ser fins al minut 73 quan els santsencs anotaven el gol de la tranquil·litat, amb un llançament de falta magistral de Gaudioso, que enviava la pilota al pal i rebotava fins al fons de la xarxa.

Aquest gol no va enfonsar als del Montsià que, al 82?, escurçaven distàncies per mitjà de Sabaté, qui va superar el porter local, quedant-se sol davant de la porteria. Amb el 2-1 els rapitencs tornaven a agafar aire i van buscar l'empat fins a l'últim minut, però la falta d'encert i la sempre bona actuació de Yamandú van impedir que el marcador es mogués.

Tres punts més per als blanc-i-verds que els permeten seguir a la part alta de la taula.

D'aquesta manera el Sants és 5è, amb 47 punts, 30 gols a favor i 26 en contra.