Sants: Yamandú (6), Fabregat (6), Fran (5), Alberto (6), Picolo (6), Gaudioso (5), Peke (7), Guille (6) (Cura 73') (6), Geri (5) (Navarro 73') (5), Mulero (5) (Aleix 73') (6) i Crivillés (6).

Vic: Reig (6), Robert (5), Joan (6), Héctor (6) (Aleix 45') (6), Peña (5) (Rachid 73') (6), Gerard (5), Isma (6), Peke (6), Roca (6), Cañadilla (5) (Valls 73') (7) i Pep (5).

Árbitro: Ollé Lladó. TG: Guille, Mulero, Yamandú i Jesús de la Fuente (delegat)/Joan i Xavier Melero (entrenador).

Gols: 1-0, Peke (p) (70'). 1-1, Valls (92').

Espectadors: 130 persones

Els blanc-i-verds deixen escapar dos punts en l'afegit

Partit molt igualat amb contínues anades i vingudes. La primera meitat va passar sense pena ni glòria per ambdues parts, molt joc al centre del camp però cap va saber crear jugades de perill que obrissin el marcador. D'aquesta manera es va arribar al descans amb el resultat inicial d'empat a zero.

El segon temps va començar com una repetició del primer, joc repartit i poca intensitat. La millor jugada del partit va ser per Crivillés, que va rematar des de la petita, però un defensa visitant va rebutjar la pilota, Geri ho tornava a intentar de cap, però la pilota acabaria en les mans de Reig.
Poc després el Vic ho intentava amb un xut des de la mitja lluna que acabava sortint per sobre de la porteria.
En els últims minuts el joc va començar a animar-se i en una escapada dels blanc-i-verds Joan va tocar la pilota amb la mà a l'interior de la gran, acció que el col·legiat va assenyalar com a penal. Peke es va encarregar de transformar-lo i d'inaugurar el marcador, 1-0.
A partir d'aquí el Vic es va bolcar a la recerca de l'empat i ho va aconseguir, en el 92, quan Valls no va desaprofitar una falta treta per Peke i, enmig d'un embolic, va enviar l'esfèric al fons de la porteria. Fi del partit i just repartiment de punts en un partit molt igualat.

D'aquesta manera el Sants és 5è, amb 24 punts, 21 gols a favor i 19 en contra.