Data: 09/11/2016

Autor: Guillem Fabo  Pol Corredoira

9 Novembre, 2016 Comunicació, Cròniques, força sants, Primer Equip

San Juan At. Montcada - Primer Equip 3-2

El Sants ensopega a domicili contra l'At. de Montcada en un partit d'anada i tornada

Els gols de Marc Franco i Sergio Navarro no van ser suficients perquè el Sants s'endugués els tres punts contra l'equip montcadenc que va saber mantenir el cap fred en els moments clau de partit. Els santsencs són cinquens a la classificació, empatats a punts amb el Mollet, el quart classificat.
Ni el guionista més agosarat i imaginatiu hauria pogut escriure un guió tan imprevisible com el del partit entre l'Atlètic de Montcada i la Unió Esportiva de Sants, dos equips, amb objectius ben diferents, que es donaven cita al Municipal Can Sant Joan. Els locals necessitaven amb urgència els tres punts per no depenjar-se en les posicions de descens. Per la seva part, l'equip santsenc, després de l'última victòria davant el Mollet a l'Energia, encarava el partit amb la ferma intenció de seguir sumant per continuar a la part alta de la classificació del grup primer de Primera Catalana.
Des del primer minut de joc l'alta intensitat, el joc directe i l'escassa precisió per enllaçar passades al mig del camp van ser presents en totes i cada una de les accions del partit. Quan els dos equips seguien temptejant-se i encara no s'havia superat el primer quart d'hora de joc, Álvaro Gómez avançava a l'At. de Montcada en el marcador rematant de cap una pilota pentinada després d'un servei de banda.
Malgrat que el gol de l'Atlètic de Montcada va caure com un gerro d'aigua freda per l'equip de Tito Lossio, superada la mitja hora de partit els santsencs empatarien el partit. El col·legiat del partit va decretar penal a favor del conjunt santsenc per unes mans a l'interior del àrea d'un jugador montcadenc. Marc Franco 'Peke' seria l'encarregat de transformar la pena màxima enganyant amb habilitat i sang freda el porter rival.
En la recta final del primer temps, l'equip local dirigit per José Pinti va reclamar penal per unes possibles mans a l'interior de l'àrea santsenca. En aquesta ocasió però, l'àrbitre no va senyalar la pena màxima, una decisió molt protestada per la afició i jugadors locals.

A la segona meitat, la dinàmica del partit no va canviar en excés. El joc directe i la poca presència dels migcampistes va seguir imperant sobre la gespa. Sergio Navarro, sobretot en els primers compassos del segon període, va aconseguir intervenir amb més assiduïtat fent recular a la defensa montcadenca. A l'equador del segon període però, Albert Jiménez situava el 2-1 en l'electrònic en una jugada calcada a la del primer gol local. Una falta de concentració condemnava novament un Sants que no llençaria la tovallola.
Sergio Navarro, amb el seu privilegiat instint golejador, aprofitava una errada imperdonable de l'Atlètic de Montcada per situar novament l'empat en el marcador. No obstant, quan semblava que el partit estava predestinat a l'empat, el guió del partit encara depararia un altre gol. Carlos Mellado, només dos minuts després del gol de Navarro, s'anticipava amb intel·ligència a la defensa del Sants per situar el 3-2 definitiu desfermant l'eufòria a la grada local.
Al final del temps reglamentari, derrota a domicili del Sants contra l'Atlètic de Montcada. L'equip santsenc va sucumbir davant l'encert del rival que va estar més encertat en els moments decisius de partit. Malgrat la derrota, els de Tito Lossio segueixen a només cinc punts de l'Horta, líder de la categoria i proper rival del Sants que també va caure aquesta jornada.