21 Octubre, 2015 Cròniques, Destacat, General, Primer Equip

SANTS - GIRONA B 2 - 3

Sants: Carlos (8), Fabregat (6), Arbulu (7), Castillo (6) (Carrique 62') (7), Alberto (6), Picolo (7), Aleix (7), Guille (6) (Gala 46') (6), Navarro (6) (Felip 93'), Crivillés (7) (Freixi 72') i Pau Navas (7) (Peke 62') (6).

Girona B: Quinti (8), Joan Pujol (7) (Sandy 82'), Gallardo (7), Morales (6), Ferri (7), Carbó (7) (Serrano 59') (6), Ferron (6) (Genís 46') (6), Marau (7), Gelmà (8) (Dani 82'), Soufi (7) i Mario (7) (Juanpi 68') (7).

Àrbitre: Faig Pijuan. TA: Aleix, Guille, Arbulu, Gala, Peque, Alberto (2) (52') i Fabregat (2) (62')/Joan Pujol, Gallardo, Morales, Marau, Gelmà i Genís.

Gols: 1-0, Pau Navas (32'). 1-1, Mario (33'). 1-2, Gelmà (69'). 2-2, Picolo (71'). 2-3, Juanpi (94').

Espectadors: 200 persones

Derrota injusta d'un Sants que es va tornar a quedar amb nou

El partit va començar molt igualat, amb contínues anades i vingudes per les dues parts però sense crear clares ocasions de gol.

Fins a la mitja hora de partit els equips no van començar a acostar-se a la porteria rival, i el Sants no va desaprofitar la primera oportunitat per avançar-se al marcador. Al minut 32 Pau Navas anotava el 1-0 després d'una seguit de rematades i rebots en què van participar tota la davantera blanc-i-verda. Però l'alegria va durar poc, ja que un minut més tard, Mario igualava el resultat amb una rematada de cap que no van poder interceptar ni la defensa ni el porter locals. En els últims minuts del primer temps Aleix ho intentava des de la frontal de la gran, però la pilota sortia fregant el pal. Així s'arribava al descans amb empat a un.

En en el segon temps els dos equips van sortir més revolucionats i en el 50 Pau Navas enviava fora un bon centre de Navarro. El partit estava molt igualat i amb molta pressió per ambdós costats, però els blanc-i-verds es van quedar amb 10 homes quan Alberto va veure la segona groga per unes mans. Tot i que els locals eren inferiors en nombre, el seu joc era molt superior al del Girona B, que contraatacava amb un joc dur que l'àrbitre no va sancionar degudament.

Al minut 65 Gelmà va caure dins de l'àrea, el col·legiat va assenyalar penal i mostrava la segona groga a Fabregat, d'aquesta manera els blanc-i-verds es quedaven amb tan sols 9 jugadors. Gelmà va ser l'encarregat de llançar el penal, però un gran Carlos el va aturar, encara que pocs minuts després el mateix Gelmà no va perdonar i remuntava el partit, pujant el 1-2.

Els locals no van deixar de lluitar i en el 71 Picolo aconseguia l'empat amb un cop de cap des de l'interior de la petita. El joc estava molt igualat i cap dels dos deixava de buscar la victòria. Finalment, ja en l'afegit, Juanpi aconseguia el tercer i el Girona B es quedava amb els tres punts.

D'aquesta manera el Sants és 9è, amb 10 punts, 12 gols a favor i 8 en contra.