Font: LHdigital

Autor: Andrés Rubio Román

El CE L'Hospitalet convenç i ja és segon

Triomf contundent davant la UE Sants per 5-1

Victòria contundent de l'Hospi, que s'ha imposat 5-1 davant un combatiu Sants. Tot i la claredat del marcador, el partit no s'ha decidit fins al darrer quart d'hora.

El duel s'iniciava amb optimisme, amb el primer gol amb la samarreta de l'Hospi d'Òscar Gómez. Rematada de cap del davanter i l'1-0 que feia presagiar un partit plàcid per a l'Hospi.

Però el Sants ha reaccionat i durant els primers 45 minuts ha realitzat un més que notable partit, fins i tot dominant en molts trams. El penal a favor dels barcelonins permetia que Ezequiel empatés al 38. Ningú podia qualificar el resultat com a injust.

La segona meitat ha mostrat el que segurament ha estat el millor Hospi de la temporada. L'equip d'Hèctor Simón ha posat dues marxes més i ha buscat el segon gol, que finalment ha caigut al minut 68. Novament Òscar Gómez i novament de cap.

El Sants ha volgut reaccionar i, de fet, ha tingut novament algun minut de domini. L'ocasió més clara dels de Borja López ha estat una acció polèmica. Falta fora de l'àrea, fregant la línia, i el posterior servei que l'havia de treure la defensa de l'Hospi sota la porteria. I aquest rebuig, a més, podria haver estat amb la mà.

L'acció ha descentrat una mica el Sants, que ha baixat el ritme en el darrer quart d'hora. Ho ha aprofitat l'Hospi per sentenciar amb gols de Miquel Ripoll, de penal, d'Álex García i de Raúl Pérez.

Bon partit en global de l'Hospi que, amb la golejada, puja a la segona posició. El conjunt d'Hèctor Simón, amb 11 punts, està empatat amb quatre equips més i un d'ells, el San Cristóbal, és el pròxim rival dels riberencs.