Sants: Carlos (7), Freixi (8), Cuadrillero (8), Crivillés (8) (Roger 92'), Cura (7), Picolo (7), Cristian (7) (Pau Navas 86'), Guille (7) (Aleix 46') (8), Navarro (9) (Peque 86'), Gaudioso (8) i Tomás (8) (X. Pérez 81').

Andorra: Ferran Pol (7), Cistero (7), Jamal (6), Gandara (6) (Nazzaro 68') (5), Ludovic (6), Aleix (5), Emili (6), Robert Font (6), Roch (6) (Viladrich 55') (5), Betriu (7) (Àlex Martínez 55') (6) i Sebas (6).

Àrbitre: Salinas Ureña. TA: Cuadrillero, Tomás i Peke/Ludovic, Roch i Jamal.

Gols: 1-0, Navarro (p) (18'). 2-0, Navarro (52').

Espectadors: 200 persones

Tres punts per seguir somiant

Els blanc-i-verds s'emporten la victòria en un partit, sota la pluja, en què van ser superiors i van dominar totalment.

El partit va començar tranquil amb joc al centre del camp i sense arribades per cap de les parts, però poc a poc els locals es van anar fent amb el domini. Al minut 11 Tomás va tenir la primera ocasió del partit amb un xut des del centre del camp, aprofitant que el porter andorrà estava avançat, però la pilota va sortir fora per poc. Minuts després era Betriu, per als visitants, qui enviava la pilota fregant el pal.

A partir d'aquí va ser un continu atac dels locals i en el 18 Navarro transformava un penal de Ludovic sobre Crivillés, anotant el 1-0. Amb el gol a favor els blanc-i-verds es van relaxar i va tornar a dominar el centre del camp, arribant-se al descans amb el 1-0 per als locals.

El Sants va començar la segona meitat molt centrat i en el 52, Sergio Navarro de nou, aconseguia el 2-0, amb una rematada des del inerior de la petita, després d'una centrada de Tomás. Aquest gol va animar els locals, que van tenir innombrables ocasions, sobretot per part de Tomás i Navarro, que no van saber culminar.

Per la seva banda l'Andorra només s'acostava a la porteria de Carlos per algun contraatac sense gaire perill.

Ja en l'afegit, Tito Lossio va fer debutar a un juvenil de 16 anys, Roger Sans, que poc temps va tenir per moure el marcador. D'aquesta manera l'encontre va arribar al final amb el 2-0 anotat per Navarro i que permet als locals seguir en la lluita per l'ascens.

D'aquesta manera el Sants és 2n, amb 53 punts, 47 gols a favor i 38 en contra.