87 U.E. Sants U.E. Sants Entra Guerrero per Xavi

90 U.E. Sants 2 - U.D. Cirera 0

Videos (mes videos)

Comentari

Entretingut partit de futbol on les forces han estat molt igualades. Una primera part molt igualada amb oportunitats a les dues porteries, fins que en el minut 37 Peque enganxa un pilota rebotada i de fort xut fa el primer, tot i que el porter del Cirera es queixava que la pilota no havia entrat del tot.
La segona part ha continuat amb la mateixa igualtat, amb la diferencia que ara Samu estava al terreny de joc donant la seva revolució habitual al joc. Així en el 54 feia el segon, diuen que molt maco, pero jo quan l'he vist ja entrava la pilota per l'escaire. Tot i el resultat, la igualtat entre tots dos equips feia pensar que tant si el Cirera feia el 2 a 1 podria arribar l'empat, tant com si el Sants fes el tercer el partit estava sentenciat.
El segon gol del Sants ha arribat en el que s'esta confirmant com la marca de la casa. Forta pressió, on tothom pressiona, en la sortida en la pilota de l'equip contrari, que provoca moltes recuperacions que gent com Peque, Navarro, Jordi o Samu (que amb el d'avui ja porta 6 gols en 5 jornades) converteixen amb gols. Aquesta marca de la casa, amb la seriositat defensiva (defensa i mig camp) que fa que només portem només 3 gols en contra, fa que haguem guanyat 4 partits, perdut 1, i tot que encara queda molta lliga, siguem líders de Segona catalana grup segon.