Sants: Carlos (6), Fabregat (6), Picolo (5) (Alberto 46') (5), Castillo (6), Arbulu (5) (Sumarroca 46') (5), Fran (6), Aleix (5) (Guille 46') (5), Peque (6), Gala (5) (Espi 61') (5), Samu (6) i Pau (6) (Felip 61') (5).

Banyoles: Aleix (8), Bayot (6), Gerard (7), Dani González (8), Tià (6), Rama (6) (Roca 74'), Facun (7) (Dani Jiménez 46') (6), Guilana (6) (Ignasi 65') (7), Barceló (6) (Pau 46') (6), Jordà (7) (Uri 50') (7) i Adrià (8).

Árbitre: Piñol Bautista. TA: Guille i Peque/Bayot, Tià (2) (63'), Ignasi i Roca.

Gols: 0-1, Adrià (3'). 1-1, Fabregat (46'). 1-2, Adrià (79').

Espectadors: 100 persones

Derrota blanc-i-verda en un partit amb falta d'encert.

El partit va començar mentre queia una forta pluja a l'Energia, però això no va despistar als visitants, ja que en el minut 3 Adrià, amb un fort xut des de fora de l'àrea que deixava a Carlos petrificat, pujava el 0-1 al marcador . Amb el resultat favorable els de Banyoles es van tancar al darrere i encara que el Sants ho va intentar una i altra vegada sense descans, amb clares ocasions d'Aleix i Samu, la defensa i el porter Aleix eren infranquejables. D'aquesta manera, encara que els blanc-i-verds eren superiors en joc i en ocasions, es va arribar al descans amb el resultat favorable als visitants.

En el segon temps semblava que els santsencs no volien desaprofitar ni una ocasió més, ja que els de Tito Lossio van sortir molt més avançats, i en el primer minut Fabregat aconseguia l'empat. Per la seva banda el Banyoles també va avançar el joc i va començar a crear perill, obligant a actuar a Carlos de forma providencial en més d'una acció. Quan el joc semblava que estava més igualat Tià va veure la segona groga i els visitants es van quedar amb un home menys, però l'actitud no va minvar i després d'un cop de cap Fran que va sortir fregant el pal, Adrià sentenciava el partit en aconseguir el 1-2 pel Banyoles.

L'anècdota del partit va ser que aquest va començar amb 20 minuts de retard perquè el Banyoles no portava segona equipació i el Sants va haver de prestar la seva tercera indumentària.

Amb aquest resultat el Sants es posa 8è a la classificació, amb 21 punts, 18 gols a favor i 16 en contra.