Sants: Carlos, Arbulu, Marcos (Navarro), Picolo, Alejandro, Guille, Peque, Alberto (Gala), Samu (Freixi), Fran (Aleix) y Urrutia (Sumarroca).

Catalana: Edgar, Moussa, Jona, Ramos, Fran, Raul, Omar, Romero (Sánchez), Javi (Albert), Paquito (Sacha) y Patxi.

Árbitro: Molina Fernández. TA: Picolo y Navarro/Moussa, Jona, Ramos, Fran, Javi y Albert.

Goles: 0-1, Moussa (20'). 1-1, Navarro (p) (61'). 2-1, Sumarroca (74').

El Sants aconsegueix la victòria en un partit en el que va ser superior

Abans de començar el partit es va guardar un minut de silenci en memòria del soci Josep Fabregat, el col·legiat Josep Maria Palmero, desapareguts aquesta setmana, i en record de Vicenç Bellido, que fa un any de la seva mort.

En la primera part els blanquiverds van ser superiors i van tenir més ocasions, la primera va ser al minut 5, quan Samu fallava el remat d'una bona centrada de Fran. Tot i que el primer equip seguia presionant va ser la Catalana qui va avançar-se al marcador, quan en el minut 20 van aprofitar l'única ocasió fins al moment i Moussa rematava un córner que es convertia en el 0-1. Des d'aquest moment el partit va estar molt igualat i ambdós equips van tenir moltes opcions, però la bona actuació dels dos porters impedia que el marcador es mogués. Així s'arribava a la mitja part amb un resultat desfavorable pels locals.

La segona meitat va començar igualada però cap dels dos equips era capaç d'acabar les jugades, els anims del partit d'anaven escalfant i al minut 60 hi va haver una petita baralla a l'àrea dels visitants que va acabar amb un jugador dels Sants a terra i l'arbitre va pitar un penal que Navarro s'encarregava de transformar en l'empat. Amb el marcador igualat el primer equip va demostrar que era superior presionant molt més i amb moltes ocasions que no es van materialitzar per la bona actuació del porter Edgar. Però a força d'intentar-ho tot arriba, i finalment Sumarroca aconseguia la remuntada que donava els tres punts als blanquiverds.

D'aquesta manera el Sants és setè, amb 37 punts, 47 gols a favor i 25 en contra, a falta de finalitzar i comptabilitzar el partit contra el Molletense.