Font: Betevé

Autor: Albert Diumenjó

Els hortencs s'han imposat amb un ajustat 1 a 0 amb un gol de Sergio Bermúdez

Albert Diumenjó | dilluns, 16 de desembre del 2019, a les 09.09

Els tres punts del derbi es queden al Feliu i Codina. L'Horta ha superat el Sants per 1 a 0 en partit corresponent a la jornada 15 del grup cinquè de la Tercera Divisió en un duel en què cada equip ha dominat una part. Els de Nacho Castro n'han tingut prou amb el solitari gol de Sergio Bermúdez per imposar-se al rival veí.

El Sants frega el gol

L'equip entrenat per Tito Lossio ha estat el més actiu dels primers 45 minuts. Només Yamandú ha estat capaç de frenar el torrent d'ocasions que ha generat el seu antic equip, amb una aturada providencial per mantenir l'empat a zero en un primer temps de domini santsenc. L'ofensiva del Sants ha perdut força amb el pas dels minuts, després d'un gran inici, i l'Horta ho ha aprofitat per treure el cap. Els de Nacho Castro han tingut el control de la pilota però els ha costat molt incomodar el rival, amb problemes per arribar amb garanties a l'àrea rival. Els hortencs amb prou feines han xutat a la porteria d'un Sants que ha afluixat, amb menys empenta que en els primers compassos de partit. El ritme ha baixat abans del descans, les ocasions de perill han deixat de fer acte de presència entre dos equips amb poca imaginació i s'ha arribat a la mitja part amb empat a zero en el marcador.

L'Horta s'imposa al Feliu i Codina

Si el Sants ha ha dominat el primer temps, l'Horta ha estat l'equip més encertat de la segona meitat. Els hortencs han posat setge a la porteria rival a la represa, alliberats de l'espessor en els metres finals, i en una acció de perill l'àrbitre ha assenyalat penal a favor dels de Nacho Castro. L'encarregat de fer el llançament ha estat Sergio Bermúdez, que ha vist com el porter li endevinava les intencions en primera instància però ha aprofitat el refús per corregir l'error i fer l'1 a 0 al minut 54. El partit s'ha trencat i només des de l'anada i la tornada han arribat les ocasions de gol, amb un domini altern per part de tots dos equips. L'Horta ha trepitjat més àrea que el Sants però la manca d'encert en el remat ha condicionat una recta final grisa i sense moviment en què el marcador no s'ha mogut i els de Castro s'han endut els tres punts amb l'1 a 0.