7 Setembre, 2015 Cròniques, Destacat, Noticies, Primer Equip

SANTS - ABADESSENC 2 - 1

Sants: Carlos (7), Fabregat (7), Arbulu (8), Alberto (7), Castillo (7) (Picolo 69') (7), Aleix (8), Peke (8) (Pau Navas 65') (8), Guille (7), Navarro (9) (Felip 89'), Fran (7) i Crivillés (8).

Abadessenc: Joel (8), Gerard (7) (Pol 76'), Pajares (6) (Uri 85), Francolí (6), Nil (6), Dani (6) (Jan 46') (6), Aleix (7), Serra (6) (Sergi 57') (6), Bere (7), David (6) (Mesa 46') (6) i Pito (7).

Àrbitre: Rosco Férriz. TA: Crivillés i Fran/Pajares, Nil, Mesa, Sergi i Francolí (2) (91').

Gols: 1-0, Navarro (p) (20'). 2-0, Crivillés (44'). 2-1, Bere (63').

Espectadors: 200 persones

El Sants aconsegueix la primera victòria de la temporada

En la primera meitat els blanquiverds van ser molt superiors i es va demostrar des del minut 1, quan Navarro fallava la primera ocasió. L'atac local era un continu i en el 20 Navarro no va perdonar, transformant un penal xiulat sobre Arbulu que donava el 1-0. El Sants va tenir innombrables ocasions que no acabaven de definir, per contra l'Abadessenc no va crear una ocasió clara fins al 34, quan Dani va rematar una falta des de la petita que Carlos va enviar a córner. Els blanquiverds no van deixar de pressionar i en l'últim minut Crivillés aconseguia el segon, arribant al descans amb un 2-0 al marcador.

En els primers minuts del segon temps el Sants va seguir sent molt superior, amb més d'una ocasió desaprofitada, però mica en mica els visitants es van anar ficant en el partit i el joc es va anar igualant. Després de diversos intents l'Abadessenc va aconseguir reduir distàncies, quan Bere va rematar una falta i va superar el porter local, pujant al marcador el 2-1. Amb aquest resultat amndós equips anavaen a per totes, amb continues anades i vingudes que no s'acabaven de materialitzar, així queel 2-1va ser definitiu, tot i tenir diverses ocasions que podrien haver engrandit el marcador per qualsevol de les parts.

D'aquesta manera el Sants comença la lliga en 3ª posició, amb 3 punts, 2 gols a favor i 1 en contra.