C.E. Tecnofutbol 4 - U.E. de Sants 1 -Jorn. 33 Temp. 2012/2013

Data: 28/05/2013 23:19

Autor: Marc García

Voluminosa i excessiva derrota la que va rebre l’equip en la seva visita a Can Dragó, que combinat amb la resta de resultats de la Jornada deixa a l’entitat camí de la Segona Catalana.
Com dèiem, era un “caixa o faixa”, una final, a on només podia valdre la victòria. Però les coses des d’un bon principi no van sortir com s’esperava. Una sensació en que l’equip no es va sentir còmode a dins del terreny de joc, amb uns locals amb les idees clares, durs, ben plantats i amb molta intensitat.
El ben cert, és que d’ocasions clares, en va haver podríem dir una per banda només a la primera meitat. Per banda local, va ser la que va acabar en gol i amb el 1-0, després d’un error en la sortida de la pilota, va agafar a la defensa a contrapeu, i Fede, guanyant l’esquena del lateral, superà a Chueca en la sortida. Arran d’aquest gol, el partit esdevindrà molt indefinit, amb imprecisions, degut a la molta tensió que hi havia sabent de la repercussió que tenia el partit en sí. La ocasió santsenca per encarar de diferent manera el partit va ser una claríssima ocasió d’un 3 contra 1 conduit per Adri, que sembla que dubtà si en resoldre o assistir i al final el defensor ho evitaria cedint un córner, que acabaria sense conseqüències a tocar del xiulet que indicava el descans.
A la represa, tot igual de disputat, amb un partit obert, on qualsevol podria arribar i fer mal. Però la sort a vegades és un factor que condiciona un partit o un moment clau del mateix, i aquest, estarà de costat local, ja que passats el quart d’hora del reinici, Adrià a cama canviada provarà amb un xut que impactarà en Pol Font i que canviaria la trajectòria de la pilota just el necessari per a que acabés entrant a la porteria de Chueca.
Aquest 2-0 seria una llosa, perquè faria que l’equip anés a contrarellotge i amb la premissa al cap de que només era vàlida la victòria. Això s’agreujaria, quan al minut 78, Martin seria expulsat per protestar. No obstant, l’equip tot coratge aconseguirà marcar al minut 81, mitjançant Dani Illescas, donant i obrint una petita porta per com a mínim aconseguir esgarrapar un punt.
Malauradament, va ser un miratge, i amb un equip amb un home menys i donant-ho el tot per tot per intentar ser ofensiu, fa que la defensa quedi desprotegida i més un camp ample com el de Can Dragó, cosa que farà que els locals ho portessin més per la mà, i en dues contres, Mario (un ex-jugador santsenc) fos qui sentenciés el partit i les aspiracions de permanència als minuts 84 i 93.
Esperem doncs, que la tristesa d’aquest jornada/temporada, pugui significar tot el contrari a la propera aconseguint un ascens. No obstant, l’equip ha d’intentar treure l’orgull i donar la millor imatge possible en el seu darrer partit a l’Energia contra el Morell, davant de la seva afició.