Data: 14/05/2018 23:28

Font: Les Borges TV | La televisió de les Garrigues

Autor:

“Partit igualat amb resultat incert fins al final”.

Al camp de l’Energia s’enfrontaven dos equips amb els deures fets i amb un partit sense complexos pels dos equips que donava la sensació que volien divertir-se sense tenir en compte el resultat. La primera part ha estat molt equilibrada amb un Sants amb més pilota, però amb un Borges que portava molt perill amb un Eudald molt participatiu i amb un Pijuan que trencava la defensa blanc i verda amb la seva velocitat, i si hi afegim que Montoy tenia fixats als dos centrals veiem que els blancs arribaven amb més perill als dominis de Yamandu.

Així al minut 5, Pijuan trenca el fora de joc i fent una vaselina increïble davant Yamadu feia arribar l’esfèrica a la xarxa del bon porter barceloní (0-1). Mentrestant Roger, el porter borgenc només hi havia arroplegat, fins llavors, pilotes de la línia de fons. Molt toc per part del Sants i contres de vertigen dels blancs, però una distracció de la defensa blanca ha permès al tri golejador Navarro apuntar-se el primer gol al minut 38 al rematar sol al costat del pal dret de la porteria garriguenca i igualant el partit (1-1).

Un parell d’arribades del Sants sense encert és tot el bagatge fins a arribar al descans.

Al minut 55 molt bona ocasió pels locals, però la defensa i el porter blanc allunyen el perill. Eudald, un dels millors jugadors del partit, engalta un gran xut al minut 56, però quan la pilota entrava al costat del pal esquerre verd i blanc, Yamandu treu una mà prodigiosa i envia la pilota a córner. Però el de Cambrils torna a provar-ho al minut 58 i aquesta vegada Yamandu no podia parar el xut sec d’Eudald que feia avançar el marcador pels borgencs (1-2).

Un Sants cabrejat i amb l’ajuda de la passivitat de la línia defensiva blanca fa pujar el seu segon gol al marcador per part altra vegada de l’ariet Navarro al minut 62 (2-2). A partir d’aquí el partit ha fet un canvi important doncs el Sants ha pujat la intensitat i la pressió i Navarro ha estat a punt de fer el tercer, sol davant Roger, però la pilota ha sortit creuada a fora. També l’ha tingut Pijuan al minut 80 però amb xut final per damunt del travesser de Yamandu.

Als últims 10 minuts el partit ha embogit i semblava un combat de boxa amb un intercanvi de cops futbolístics i la pilota anava d’una àrea a l’altra, fins que el més llest de la classe, Navarro, aprofita els dubtes defensius blancs i completa el seu hat trick al minut 82 (3-2). Borrull amb una altra envestida dels blancs i verds fa pujar el quart pels locals al minut 85.(4-2).

Ja ratllant el minut noranta (minut 89), el veterà i sobri Edu Vives maquilla un resultat que vist com ha anat el partit l’empat hauria estat més just i segurament hagués satisfet també a les dues esquadres.