Crònica del Primer Equip

Data: 09/03/2020 20:00

Primer Equip – Terrassa 1 – 1

El Sants aconsegueix un punt en l’últim minut gràcies a un gol del Sheriff Navarro.

El partit va començar amb domini egarenc, però poco a poc els blanc-i-verds van anar guanyant terreny fins a dominar el joc.

La primera meitat va ser una consecució d’anades i vingudes, però cap dels dos equips creava perill a la porteria contrària.

Entre la falta d’encert i la bona actuació dels dos porters es va arribar al descans amb l’empat a 0 inicial.

La segona part va començar amb l’equip local més endollat i en el 57′ el Sants va disposar d’una consecució de xuts que Ortega va anar resolent amb una molt bona actuació, fins que la pilota va acabar sortint fora.

Minuts més tard era el Terrassa el que posava a prova l’Oriol, amb un xut llunyà al segon pal, però la pilota va sortir fregant-lo.

El partit repetia la tònica del primer temps, amb continues anades i vingudes amb poc encert, fins al minut 69, quan Jaume, que havia entrat feia pocs minuts, engaltava la pilota des de la frontal de la gran i aquesta entrava a la porteria d’Oriol fregant el segon pal. 0-1 pel visitants i 20′ per endavant.

Amb el gol d’avantatge el Terrassa semblava que s’ho creia i pressionava més, però el Sants no va deixar de buscar l’empat, i en el 90′ va aparèixer, un cop més, Sergio Navarro, que aprofitava un centre de Josele per pujar l’1-1 al marcador.

Quedaven encara els 3′ del temps afegit i cap dels dos equips es va donar per vençut, buscant els segon gol i els tres punts, però tot i els intents el col·legiat va assenyalar el final del partit amb 1-1.

Resultat molt just per un partit que va estar molt igualat en tot moment i que no va tenir massa ocasions. 1 punt més que suma el Sants per seguir buscant la permanència i 1 punt que s’emporta el Terrassa per seguir lluitant pel liderat i disputar el play off.

Proper partit diumenge dia 15 a les 12h al municipal de Granollers.

FITXA TÈCNICA:

SANTS: Oriol, Mulero, Picolo, Aleix, Guille, Navarro (Sergio Rodrígiez 91′), Fabre (Cura 88′), Eric, Sergi, Sumarroca (Josele 75′) i Guillermo.

TERRASSA: Ortega, Ruiz, Carlos, Lucas, Galeano, Alex, Arranz, Coro (Giovanni 85′), Kevin (Jaume 60′), Poves (Genís 64′) i Pelegrín.

GOLS: 0-1, Jaume (69′). 1-1, Sergio Navarro (90′).

ÀRBITRE: Morros Monge. TG: Guille i Mulero 2 (87′)/Arranz i Poves.