El Sants cau al camp del Cerdanyola

Data: 10/11/2019 15:08

Font: Betevé

Autor: David Ferrús

El Sants ha perdut al camp del Cerdanyola per 4 gols a 1 a la dotzena jornada del grup cinquè de la Tercera Divisió. Els gols de Alberto Garcia, Carlos Cano, Sergi Casals i Nils condemnen als de Tito Lossio.

Sense opcions

El Cerdanyola ha aprofitat les dues primeres ocasions que ha tingut per marcar. Alberto Garcia ha fet el primer després de rematar de cap un llançament de falta, era el minut 8. Aquest jugador abans d’acabar el primer temps s’ha retirat lesionat. Carlos Cano després d’un gran xut ha fet el segon. Josele al minut 45 ha posat l’emoció al partit marcant el dos a un en l’única rematada del Sants en el primer temps. La segona part ha estat de domini del Cerdanyola que ha eixamplat les diferències gràcies a un autogol de Sergi Casals al minut 67. Els homes de Toni Carrillo han disposat de nombroses ocasions per marcar més gols. Al minut 89 Nils Puchades ha posat el definitiu 4a1. Gran partit de l’exjugador de la Monta. Els Sants per la seva banda li ha costat molt trenar jugades i crear perill. A més Alberto ha acabat expulsat per doble groga. Victòria justa del Cerdanyola, que escala posicions a la classificació, mentre que els de Tito Lossio una setmana més continuen en posicions de descens.