El Cerdanyola FC supera la UE Sants amb solvència

Data: 10/11/2019

Font: Cerdanyola FC

Cerdanyola FC 4 – UE Sants 1

El Cerdanyola s’ha retrobat amb la victòria i ha golejat al Sants per 4-1 en un partit on ha dominat el joc i les ocasions. Abans de començar, s’ha guardat un respectuós minut de silenci en memòria de la mare del president del club, Felipe López, que ens ha deixat aquesta setmana.

Els primers compassos feien preveure un duel molt igualat entre dos conjunts que imposaven un ritme intens. La primera ocasió s’ha fet esperar i ha tingut premi pels verds. En el minut 9, Alberto rematava amb el cap una falta llunyana penjada per Pau López, i enviava l’esfèrica al fons de la xarxa. Els barcelonins no han sabut reaccionar al gol i en el 21’ els vallesans tornaven a colpejar. Carlos Cano es treia una canonada que feia inútil l’estirada d’Oriol i establia el 2-0. Màxima efectivitat dels homes de Toni Carrillo que buscaven el tercer mitjançant una falta a la frontal que Uri enviava per sobre del travesser. Poc abans del descans, el Sants ha avisat amb una rematada massa creuada d’Alberto a la sortida d’un córner servit per Sergi Casals. I en el temps afegit, Josele, ha aprofitat un refús per retallar la distància a l’electrònic amb un xut que Briones ha fregat però no ha pogut evitar el gol. Amb el 2-1 arribàvem al descans.

A la represa, el Sants ha estirat les línies per buscar més profunditat en el seu atac, tot i que el Cerdanyola ha controlat en tot moment el joc. En el 64′, Sosa ha posat a prova a Oriol des de la distància però el porter ha blocat el xut. Dos minuts més tard, ha arribat l’acció que ha encarrilat el partit pels vallesans, quan Sergi Casals marcava en pròpia porteria. El gol feia justícia al bon partit ofert pel Cerdanyola que sentenciaria amb el quart gol en el 88’, mitjançant un contraatac que Nils Puchades finalitzava amb un xut creuat. Amb el xiulet final, els verds han celebrat una victòria que els situa a la zona mitjana de la taula amb 16 punts.
Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Marc Briones, Uri, David López, Pau López (Javi Lara, 76′), Cano (Javi López, 83′), Roger, Sosa, Alberto (Ruben, 45′), Dani Martí, Àlex Torres i Nils Puchades.

UE Sants: Oriol, Sergi Casals, Alberto, Picolo, Guille (Sumarroca, 79′), Navarro, Fabregat, Cura, Josele, Fran (Mulero, 65′) i Miguel (Juli, 72′).

Gols: 1-0 Alberto, 9′; 2-0 Cano, 21′; 2-1 Josele, 46′, 3-1 Sergi Casals, 66′; 4-1 Nils, 88′.

Àrbitre: Martín Varas ha amonestat a Dani Martí i Alberto pel Cerdanyola i Sergi Casals, Alberto (2, 91′) i Guille pel Sants.