La crònica del Sergi Ruiz

Data: 16/02/2016

Autor: Sergi Ruiz

El Sants supera les adversitats i suma la sisena victòria consecutiva

Els santsencs van guanyar el Tona per 1 gol a 2, tot i jugar amb deu jugadors durant cinquanta minuts i patir la lesió de Fabregat. Alberto de falta i Gaudioso de penal van donar els tres punts al santsencs, que van patir els últims 15 minuts després del gol de falta de Baruc.

Els blanc-i-verds van avisar des del primer minut amb una falta que va sortir fregant el travesser. Tot i els bons primers minuts de partit dels santsencs, el Tona va reaccionar i el partit es va igualar en joc.

Al minut 28, però, van començar les males notícies pel Sants: Fabregat es lesionava i havia d’abandonar el terreny de joc després de refusar una pilota sota pals.

Deu minuts després, Guille veia la vermella directa després que l’àrbitre interpretés que havia deixat anar el colze en un salt amb un defensor del Tona.

Els de Tito Lossio es van sobreposar a aquests contratemps en el minut 45, quan obrien el.marcador. Una falta a la frontal de l’àrea tonenca acabava amb una canonada l’Alberto a l’escaire dret de la porteria de Fran.

La segona part va començar amb el Tona avessat a l’atac, però sense generar perill. En aquest cas, el perill el va posar el Sants amb una passada bombejada de Fran per Navarro. El punta del blanc-i-verd guanyava la línia de fons en el moment que va ser escombrat i l’àrbitre va xiular penal. Luis Gaudioso, que instants abans havia debutat amb el Sants, va ser l’encarregat de xutar el penal i fer el 0 a 2.

Tot i el resultat, els de Xavi Melero van buscar insistintment el gol, però tant la defensa santsenca com Carlos van estar molt atens per tallar les jugades d’atac dels groc-i-vermells.

Només Baruc, de falta, va poder batre Carlos amb una pilota rasa ajustada al segon pal.

Amb l’1 a 2 al marcador i un jugador més, el Tona va avançar línies i va intentar empatar el partit sense èxit, deixant espais al darrera que no van poder aprofitar de manera òptima els santsencs.

El partit es va acabar amb l’expulsió d’Èric per un cop de colze a Gaudioso.

Amb aquesta victòria, la sisena consecutiva, el Sants escala fins la segona posició, empatat a 34 punts amb Horta, Avià, Tona i Manresa i a un punt del líder, el Vilassar de Mar.

TONA: Fran, Èric, Toti (Pina, 69’), Aitor, Rubén, Pla, Baruc, Quim (Pol, 46’), Eloi, Edu i Pau (Muntada, 46’).

SANTS: Carlos, Fabregat (Freixi, 28’), Fran, Alberto, Picolo, Cuadrillero (Arbulu, 79’), Aleix, Cristian Mulero, Guille, Tomás (Gaudioso, 53’) i Navarro (Óscar, 79’).

GOLS: 0-1 (45’) Alberto. 0-2 (58’) Gaudioso, de penal. 1-2 (73’) Baruc.

ÀRBITRE: Rigau Garcia. T.G.: Als locals Toti, Pau, Joan i Èric i als visitants Guille, Cristian Mulero i Joaquin. T.V.: Vermella directa a l’entrenador local Xavi Melero (64’), al jugador local Èric (89’) i al jugador visitant Guille (37’).