Sergio Navarro arriba al centenar de gols amb la UE Sants

Data: 11/02/2020 17:17

Font: Betevé

Autor: Redacció d'esports

El gol de l'empat contra l'Hospitalet va ser el gol número 100 de Navarro amb el conjunt santsenc

Sergio Navarro ha marcat 100 gols amb el conjunt santsenc. El davanter va marcar el gol número 100 en l’empat contra l’Hospitalet en el minut 28 de partit. El jugador afronta la setena temporada en el primer equip i ja és un referent al club històric.

Els números de Sergio Navarro

El primer gol de Sergio Navarro amb la samarreta del Sants va ser el diumenge 8 de setembre del 2013 contra la Guineueta, en la jornada 1 de Segona Catalana. Va fer l’empat a un al minut 30, d’un partit que va acabar 6 a 2. Des del debut de Navarro, el Sants ha marcat 334 gols. Per tant, Navarro ha fet el 30% dels gols de l’equip; un de cada tres gols són del xèrif.

La trajectòria de Navarro

Abans de jugar en el Sants, Navarro havia jugat al CF Gavà. Va ser en la temporada 2013/14 quan va debutar en el primer equip santsenc. A mesura que han anat passant les temporades el davanter barceloní ha anat ocupant un lloc important en la plantilla, fins a superar els 10 gols per temporada. Durant aquesta campanya, Navarro suma un total de cinc gols en 18 partits disputats a la Lliga. Navarro s’ha convertit en una icona del club i un jugador de referència. En els anys que l’equip va jugar a Primera Catalana va rebutjar ofertes per jugar a Tercera i va camí de convertir-se en un dels jugadors més històrics de l’entitat.