Data: 12/03/2017

Font: fcmartinenc.cat

03/12/2017 Primer equip

MARTINENC 2 - 2 SANTS

No ha pogut ser. El Martinenc no ha pogut aconseguir la quarta victòria consecutiva en el derbi contra el Sants després d'empatar a dos gols en un duel molt intens. El partit ha estat dominat una part per a cada equip, amb un Martinenc que no ha sabut mantenir l'avantatge aconseguit abans del descans. A més, el visitant Peque, de penal, ha acabat amb més de quatre partits sense encaixar un gol (397 minuts).

El duel no hauria pogut començar millor per als interesos locals, i quan just s'havia complert el primer minut, Aleix ha tingut la primera ocasió clara del partit. En una jugada assajada en un servei de cantonada, el central ha rematat amb el cap, però Yamandú, amb una excel·lent intervenció, ha evitat l'1-0. Però si en la primera no ha pogut ser, en la segona oportunitat sí que ha arribat el gol. I és que en la següent jugada, Raventós s'ha trobat amb una pilota mort a la frontal de l'àrea i amb un potent xut amb la cama esquerra ha obert el marcador (2'). Amb el gol, el partit s'ha calmat una mica, tot i que el Martinenc el tenia ben controlat. Alabau i Roland guanyaven la majoria d'accions a la defensa santsenca i al darrere, els del Guinardó vivien tranquils. Però en el 25', una pilota a l'esquena de Kilian ha acabat amb penal a favor pels visitants. Amb el lateral vermell completament d'esquena, el control de l'atacant visitant ha anat a parar a les mans de Kilian de manera totalment involuntària. La loteria de les mans dins de l'àrea, però, aquest cop li ha anat en contra al Martinenc, que ha vist com el Sants aconseguia empatar el derbi en una jugada aïllada. Peque ha estat l'autor del gol en la pena màxima.

Tocava remar de nou i el Martinenc s'ha sabut refer del cop. Els del Guinardó seguien dominant i en un error en la passada del porter Yamandú, Raventós ha estat a punt de fer el seu segon gol. La pilota, però, li ha caigut a la cama dreta i la seva rematada ha sortit lleugerament desviada. I en el darrer minut del primer temps, en un servei de banda 'made in Roland', Alabau ha aconseguit tornar a situar el Martinenc per davant. El davanter vermell s'ha anticipat a tota la defensa blanc-i-verda i, al primer pal, ha empès la pilota al fons de la xarxa.

A la represa, però, el domini del Martinenc s'ha evaporat. Els primers minuts han estat un constant d'interrupcions i amonestacions. El partit, que ja havia vist incrementar la intensitat en els darrers minuts del primer temps, s'ha endurit a la segona, amb un àrbitre que deixava jugar. Aleshores, el Martinenc ha tingut una bona opció de Vallejo en un servei de cantonada (58'), però aquí l'equip ha desaparegut. El Sants s'ha fet amb el control del partit i en una llarguíssima jugada de combinació, Geri, que tot just feia tres minuts que era al terreny de joc, ha fet l'empat (63'). El 2-2 ha estat un cop dur i els blanc-i-verds han gaudit dels seus millors minuts del matx. Navarro ha començat a guanyar l'esquena a la defensa vermella, i en una d'aquestes ha estat a punt de fer el tercer. I encara més clara l'ha tingut Geri, en una jugada embolicada (66'). Vist com estava el partit, Miguel López ha desfet la defensa de tres centrals amb que havia començat aquest partit i, tot i que, l'equip no ha aconseguit recuperar el domini, ha aturat la sagnia del Sants en atac. I més encara quan, a nou minuts pel final, el central visitant Navarro, fora de posició, s'ha vist obligat a aturar amb falta un contraatac i el Sants s'ha quedat amb deu. Però els del Guinardo no han sabut aprofitar la superioritat numèrica i només en un contracop conduït per Lobo en l'última jugada del matx han tingut l'opció de fer el 3-2.

Amb tot, el derbi ha acabat amb taules, un repartiment de punts just vist el que ha passat sobre el terreny de joc, en un partit que no ha decebut a ningú. Amb l'empat, però, tots dos conjunts han vist com els equips de la zona alta es tornen a escapar una mica més en la taula.

Som Martinenc!

FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Barragan, Kilian, Aleix (Márquez, 71'), Vallejo, Lobo, Campos, Varese, Antolínez, Raventós (Adri Ruiz, 79'), Alabau (Adri Grau, 65') i Roland.

SANTS: Yamandú, Alberto, Picolo, Aleix, Peque (Fabregat, 60'), Guille (Arnau, 90'), Navarro, Crivillés, Borrull (Geri, 60'), Cura i Fran.

GOLS: 1-0 (2') Raventós. 1-1 (25') Peque, de penal. 2-1 (44') Alabau. 2-2 (63') Geri.