Data: 16/10/2016

Font: fcmartinenc.cat

10/16/2016 Primer equip

SANTS 1 - 5 MARTINENC

El FC Martinenc ha despertat i ha donat un cop d'autoritat al camp de l'Energia contra la UE Sants, a qui ha golejat per un resultat de 1-5. Un triomf vital que donarà confiança al conjunt del Guinardó. Estrada, Quiles per partida doble, Antolínez i Lozano han estat els golejadors vermells.

Derbi inmillorable pel FC Martinenc. Els de Miguel López estaven tocat després de dues derrotes, però l'equip ha demostrat que té molt nivell i que pot superar obstacles complicats. Després d'una primera part igualada, el Martinenc ho ha brodat a la segona part i ha acabat golejant.

El partit ha començat amb un Martinenc molt endollat i Estrada ha marcat el primer gol al minut 5, en aprofitar una gran assitència de Márquez. L'alegria ha durat ben poc, perquè dos minuts més tard el Sants ha empatat amb un gol a pilota aturada, obra de Geri de cap.

Els locals han passat a dominar el partit i el Martinenc no estava incòmode, però tampoc creava grans ocasions de perill. A la segona part ha canviat tot, i s'ha vist un Martinenc brillant en la resolució i molt efectiu.

La jugada que ha trencat el partit ha estat de pissarra. En una falta perillosa, Hugo ha aixecat la pilota per sobre la barrera i Quiles ha sorprès a tothom amb un xut que ha entrat creuat (1-2, m.62). Un 10 pel cos tècnic del Martinenc, que ha demostrat que l'estratègia és molt important.

4 minuts més tard, de nou Quiles ha estat el més llest de la classe. Ha robat una pilota en zona perillosa i ha xutat ajustat al pal. El 1-3 donava molta confiança a l'equip, que s'ha deixat anar. Antolínez s'ha sumat a la festa arribant al punt de penal per rematar una gran centrada (1-4, m.72) i finalment Lozano s'ha estrenat en lliga en una nova acció col·lectiva (1-5, m.86).

Una victòria espectacular i sensacions boníssimes per tornar al bon camí. Ara cal refermar-ho en els propers compromisos i seguir mirant cap amunt.

Som Martinenc.

FITXA TÈCNICA

UE Sants: Yamandu, Alberto, Picolo, Aleix, Peke (Crivilles), Navarro, Fabregat, Cura (Aviles), Mulero (Hernández), Gaudioso (Salido) i Geri (Gala).

FC Martinenc: Alex, Márquez, Duran, Aleix, Adri Grau, Lobo, Quiles (Campos), Hugo (Varese), Estrada (Lozano), Antolínez i Chicho (Kilian)

Gols: 0-1, Estrada m.5. 1-1, Geri, m.7. 1-2, Quiles, m.62. 1-3, Quiles. 1-4, Antolínez (m.72), 1-5, Lozano (m.86)