Font: SOM DEL CF LLORET

Autor: Moisés García

diumenge, 9 d'octubre de 2016

CF LLORET 1 - 0 UE SANTS

Triomf del CF Lloret (1-0) davant de la UE Sants, en la jornada 6 de la Primera Catalana. Els homes d'Edu Urdiales van fer oblidar la desfeta de l'anterior cap de setmana a Girona amb una victòria amb autoritat contra un dels candidats a l'ascens a la Tercera Divisió, gràcies a una segona part totalment selvatana que es va arrodonir amb un golàs de Bader (67').

Que la derrota 5-3 a Sant Ponç contra el Girona "B" havia estat un accident era un fet que s'havia de demostrar en la següent jornada. El rival no era, ni de bon tros, el més idoni per fer-ho. Però el Lloret va tornar a treure el seu amor propi i l'orgull que el caracteritza per sobreposar-se a una mala situació puntual. L'equip d'Edu Urdiales, amb un segon temps excels, va ser capaç de superar un dels equips amb més potencial de la categoria. Abans, en la primera part, es va poder gaudir d'uns 45 minuts plens d'alternatives i intercanvis de cops en què els porters, Tuscà i Morgade, van ser els protagonistes, amb grans aturades de mèrit.

L'empat inicial es va mantenir fins al descans tot i les nombroses ocasions de gol que es van poder veure durant el primer acte. El Sants, amb pilotes a l'esquena de la defensa local, va desaprofitar dos mans a mans amb Jordi Tuscà, en els quals el porter lloretenc va resoldre amb bones maneres. També va estar molt encertat, el mateix Tuscà, en un llançament de falta directa del conjunt rival. El Lloret, per la seva part, va tenir l'opció més clara de la primera part en una rematada de cap de Narcís Caballero, que Morgade, amb una gran mà, va enviar a córner. A la represa, el que havia estat un partit igualat es va convertir en un monòleg per part dels homes d'Edu Urdiales. El gol de la victòria va arribar en el 67'. Bader, amb la potència física que el caracteritza, va marxar de fins a tres defensors, va entrar dins l'àrea i va creuar la pilota amb un xut que va ser un autèntic obús. L'extrem lloretenc va firmar el seu tercer gol de la temporada. Amb el marcador a favor, el Lloret va seguir dominant tot i que el Sants va buscar l'empat amb més cor que idees. Els rivals van estirar línies i els locals ho van saber aprofitar amb jugades ràpides que haurien pogut suposar el 2-0. La victòria no es va escapar.

Amb aquest triomf, el Lloret suma 10 punts. La pròxima jornada, l'equip d'Edu Urdiales tornarà a jugar a casa. Serà dissabte, a les 17.00 h, davant del CD Masnou.

CF Lloret: Tuscà, Aparicio, Raúl Calvo, Poderoso, Portavella (Puntí, 65'), Majó, Riky, Adrián (Juanpi, 75'), Bader (Carlos, 80'), Gusmani (Abder, 65') i Narcís (Aniol, 81')

UE Sants: Morgade, Gómez, Linares (Avilés, 69'), Lage, Franco (Crivillés, 69'), Navarro, Fabregat (Hernández, 84'), Cura, Mulero (Bejarano, 80'), Gaudioso i Coronado (Gala, 80')

Gol: 1-0 Bader (67')

Àrbitre: Gibert González. T.G.: als locals Poderoso, Narcís, Aparicio i Bader, i als visitants Linares, Hernández i Lage.

Incidències: Jornada 6 de la Primera Catalana. Camp Municipal d'Esports (Lloret de Mar).

Publicat per Moisés García a 14:33